MediaPortal

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts.   Go to first unread post Channels settings in TV server not working in Kodi 0 54
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Sir Kus
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Old TV recordings not being automatically deleted 14 402
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: chjohans
New posts.   Go to first unread post rebind up/down to not change channels 0 62
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: solidservo
New posts. Hot thread. Exclamation Go to first unread post [Windows] TvServer tunes the channel, but Kodi does not play it 5 215
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: solidservo
New posts.   Go to first unread post MediaPortal 2 vs MediaPortal 1 server backend 2 149
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Jolltax
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Mediaportal PVR client questions (Pages: 1 2 ) 25 5,437
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: popy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] MP version support 1 152
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Kodi 17 Krypton] PVR not skipping commericals properly 8 786
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: mrkaras
New posts. Hot thread.   Go to first unread post MP 2.1 + Addon rev137 does not work for me 5 254
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Ed76
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Anyone using MediaPortal with Krypton? (Pages: 1 2 ) 15 367
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Context
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [BUG] Kodi 17 RC3 - No sound for Radiochannels and freeze after tying to stop. 6 374
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: popy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post PVR addon doesnt start 5 192
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: mcelliott
New posts.   Go to first unread post [Linux] No picture on 2.4.16 1 102
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Dennisreneholm
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] deleting tv recordings but leaving the recording heading 5 266
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: LesterBurnham
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Change channel really slow (Pages: 1 2 3 4 ... 19 ) 281 149,282
  • 2 Vote(s) - 5 out of 5 in Average

Last Post: pĆ¼nktchen
New posts. Hot thread.   Go to first unread post MediaPortal 2.1 3 671
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: eltell68
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Can't find MediaPortal PVR Client on Krypton RC4 (Windows 10) 13 375
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: mcelliott
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Instant recording of a TV show should end with the scheduled end of the show in EPG 3 846
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ksooo
New posts. Hot thread.   Go to first unread post compile instructions for Linux (Pages: 1 2 ) 19 651
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: berndb
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Media Portal PVR Client error after restart / reboot / sleep INCL. Logfile 8 354
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: 4irm
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread