MediaPortal

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Linux] RPi some instabilities regarding live tv 3 778
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: RicoHTPC
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Stuttering Video 1 736
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ssl6
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Media Portal -TV tuner 2 1,540
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ssl6
New posts. Hot thread. Exclamation Go to first unread post [Windows] It works only for a while (No video or audio detected) 0 559
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nIGhT-SoN
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Recording/Timeline questions 3 817
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Birdincamera
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Live TV does not work on one machine 0 853
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: hagur
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Live TV Fails to start after first showing. HELP!! 0 394
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nimrod77
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Channel switch bug using fast switching 3 1,346
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Very slow channel switching (Pages: 1 2 ) 18 14,570
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: doveman2
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Have To Login To TVServer Via Windows 5 762
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: cleavepm
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Mediaportal PVR, RTSP not supported? (Pages: 1 2 ) 19 17,063
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] XBMC FRODO and MP TV Server 1.3.beta Installproblems 8 3,010
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: xblastx
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Mediaportal add on work with final mediaportal 1.3 1 858
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: chrlau5
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Linux] XBMC crash at activatig LiveTV (Pages: 1 2 ) 29 12,262
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: chrlau5
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] XBMC 12.0 - TV channel switching takes longer than in 11.0 (with PVR) 10 7,178
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Birdincamera
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Feature Request] Load multiple channel groups, but not all channels 1 659
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bluewizard
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Buffering/Stuttering 5 2,113
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bluewizard
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Advice from those using XBMC and Mediaportal Client together 9 4,731
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Mediaportal 1.3RC - Any Issues 1 607
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bluewizard
New posts. Hot thread.   Go to first unread post PVR addon on XBMC launch after suspend 3 1,041
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: vxl123
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread