MediaPortal

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post XBMC TV server Plugin MP1.4 (Pages: 1 2 3 ) 42 25,014
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gurabli
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Kodi not changing to match refresh rate 3 718
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [BUG] Live TV stream and recording stuttering/crashing 3 732
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Timeshifting 2 361
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gurabli
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Linux] PVR client addons not visible and cannot install MP PVR client 8 3,785
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: tomoqv
New posts. Hot thread.   Go to first unread post TV Show Scrapping Not Working in Helix 1 336
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gWatkins
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Live TV from Mediaportal 6 1,658
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Branksome
New posts. Hot thread.   Go to first unread post External Player Active. Click ok when Playback is done. 0 312
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Carygolfer
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Add on dependencies 2 340
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: rasmu
New posts. Hot thread.   Go to first unread post EPG not working for DVB-C TV channels 1 368
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: qzem
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Is anyone experiencing buffering issues with Kodi/Media Portal 1 437
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: qzem
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Problem connecting to TV shares in Active Directory domain 6 820
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gpnz
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Back button from Guide not working 0 285
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gWatkins
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Need help with MediaPortal TVServer - TVServerXBMC plugin 7 9,450
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: itkroplis
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] How to reset TVServerXBMC plugin settings 7 4,482
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: itkroplis
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Series recording 2 424
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gWatkins
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Recording issue 4 778
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: cleo
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Channels not the same as on the backend :( 5 534
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Radio Groups Missing in RC1 and RC3 1 242
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No HD, only SD on all channels 2 481
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread