Windows Media Center (WMC)

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Channel Icons Missing 7 425
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: saithan
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Switch to Kodi from WMC 6 426
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Joedrt73
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Skip / Rew / FF / Etc On Recordings 2 202
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: BDPNA
New posts. Hot thread.   Go to first unread post USERNAME credentials with serverwmc 3 173
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: krustyreturns
New posts. Hot thread.   Go to first unread post HTTP Service 2 198
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: mlu3141
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Media Center Client - wingl windx x86 Edition: LiveTV error, exited early (Pages: 1 2 ) 22 2,539
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: krustyreturns
New posts. Hot thread.   Go to first unread post WMC - XBMC - Wi Fi & PVR Add-on Issues (Pages: 1 2 ) 17 878
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: krustyreturns
New posts. Hot thread.   Go to first unread post WMC on RPi OpenElec 6 276
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: chaosmstr
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Not working stream on android Client 5 216
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: mandel99
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Loading channels affects background? Memory issues? 1 167
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: krustyreturns
New posts. Hot thread.   Go to first unread post OpenELEC nightly won't play recordings, LiveTV OK (Pages: 1 2 ) 16 349
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: afremont
New posts. Hot thread.   Go to first unread post daily hiccups/freezes during live stream 7 269
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: krustyreturns
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Server WMC not importing all MCE channels 6 275
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: sterlingarcher
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Trouble with Kodi and Cubox 2 168
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: krustyreturns
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Occasionally, PVR WMC client won't start playing 4 235
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: afremont
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Any thoughts on adding commercial skip (Pages: 1 2 ) 21 2,176
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: scarecrow420
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Slight pausing issues creeping in - fine previously 12 417
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: scarecrow420
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Kodi 15 Isengard] API-Error within Nightly #0307 2 179
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Heiko123
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [BUG] EPG GUIDE 01/01/1970 10 399
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: fabd
New posts. Hot thread.   Go to first unread post how to do dlna with HDHomeRun & serverwmc(1175) & pvr.wmc(3.108) (Pages: 1 2 3 4 5 ) 67 4,537
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: DistantSynAck
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread