Forum rules
Everyone who uses the forum must read and follow the Forum rules and our Piracy policy
Please be aware of the rules when posting, especially the rules concerning piracy and the rules about solicitation.

Linux and Live support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread [desc] / Author Replies Views Rating Last Post
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sound stops working after a day 8 834
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: X3lectric
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sound support question in Linux, how to get both system sounds and XBMC audio workin 1 1,142
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: guilmxm
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sound through Optical spdif 0 950
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: NismoC32
New posts. Hot thread.   Go to first unread post sound to android 10 1,511
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: teeedubb
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sound To HDMI When Using Chromium On XBMCbuntu 3 736
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bs0d
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Solved] Sound via HDMI on Haswell CPU 4 5,454
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: arcooke
New posts. Hot thread.   Go to first unread post sound vol!! 1 536
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Cool_bombom
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sound Volume not correct 0 513
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: sparkie
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Linux] Sound volume up/down not repeating with remote 0 434
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Pinpin
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sound was working now only backgorund. 4 577
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: racksprt
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sound working in totem but not in xbmc 6 2,160
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: BLKMGK
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sound, none 12 468
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: fritsch
New posts. Hot thread.   Go to first unread post SOUND: HDMI for video, SPKR OUT for music? 5 766
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: LB06
New posts. Hot thread.   Go to first unread post SoundBlaster Live 24-bit External - Pulse / ALSA 2 1,803
  • 1 Vote(s) - 5 out of 5 in Average

Last Post: SauRoN
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Soundcard with digital out ? 5 1,398
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bagman
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sounddevice not installed properly? 2 922
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Razor_109
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Soundgraph 15c2:0034 TFT 0 384
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: SpamKiller
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Soundgraph iMon LCD - display icons (Pages: 1 2 3 4 5 ) 64 34,332
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: lkraav
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Soundgraph VF310 15c2:0036 and LCDProc 7 5,911
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Rodnheli
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Linux] Soundproblem in XBMC 5 426
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nickr
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread