Forum rules
Everyone who uses the forum must read and follow the Forum rules and our Piracy policy
Please be aware of the rules when posting, especially the rules concerning piracy and the rules about solicitation.

Windows

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Some problems with Intel NUC, Windows 8 and XBMC 1 2,148
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jhhoffma
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Choppy video playback with HP MicroServer and XBMC 2 1,474
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: cramhead
New posts. Hot thread.   Go to first unread post TV snows not scraping locally stored information 3 729
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: coolasice
New posts. Hot thread.   Go to first unread post (SOLVED) Weird playback problems 5 961
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: artrafael
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Video Runs Slow for HD Videos Only 1 2,044
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bluray
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [BUG] XBMC not responding 0 1,664
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Hitmani
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post [Windows] [SOLVED] DTS-MA only with wasapi ? 2 553
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gorgone
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Windows 7 XBMC Freezes with Power Off System 2 670
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: dragonavenger
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Zotac Nano AD10 remote issues (Pages: 1 2 3 ) 44 37,114
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: aitrus00
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Help with dropped frames during playback 5 1,370
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: WannaTheater
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Stuttering video playback when using ass subs? 0 387
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: HomersDK
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows]Curious Video Freeze with DTS Audio 0 723
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: rashid420
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] [Frodo] Freezing during Playback 0 743
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Fenopy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Smooth Playback 9 1,434
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: steelman1991
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] mapped drives or SMB still no luck! 5 1,076
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: rizzo1987
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Strange HDMI problem since Frodo 13 1,968
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: baijuxavior
New posts. Hot thread.   Go to first unread post sound problem with frodo 0 550
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: omarus
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] [SOLVED] 7 got hdmi video and audio to work righ interface slooowww videos fine (Pages: 1 2 ) 16 2,209
  • 1 Vote(s) - 5 out of 5 in Average

Last Post: jjd-uk
New posts. Hot thread.   Go to first unread post help with double display issue 1 319
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: wandr2k5
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Remotely log HTPC back in at TV in other room 3 641
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: rocketpants
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread