Forum rules
Everyone who uses the forum must read and follow the Forum rules and our Piracy policy
Please be aware of the rules when posting, especially the rules concerning piracy and the rules about solicitation.

Windows

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread [asc] / Author Replies Views Rating Last Post
New posts. Hot thread.   Go to first unread post no sound on Kodi 2 585
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Valentina
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] No sound on first playback of media 1 376
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jjd-uk
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [BUG] no sound on fast play 1 187
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Gracus
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] No Sound on Different TV 0 295
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: dehoog
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound on avi with 1channel mono audio 8 1,431
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Lunatixz
New posts. Hot thread.   Go to first unread post no sound on avi files with mp3 (Pages: 1 2 ) 15 6,367
  • 1 Vote(s) - 4 out of 5 in Average

Last Post: arefsahl
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound on AC3 coded vids 1 528
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: heffatheanimal
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound on 1st boot up 0 260
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: matttwidale
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound on .mkv files after playing one file. Windows 8, XBMC 12. 7 5,553
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bluray
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound in Win7 6 594
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: BatterPudding
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound in music section (Pages: 1 2 ) 15 3,071
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: dyt72
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound in movies, but sound in menu 10 3,999
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: pettergulbra
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound in MKVs with AC3 audio track on Dell Venue 8 Pro 0 361
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: spotter
New posts. Hot thread.   Go to first unread post no sound in master profile 1 552
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: psike
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] no sound in gotham 13.2 7 1,112
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Burgie86
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No Sound in external programs (WASAPI Exclusive Mode?) 0 816
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: billg618
New posts. Hot thread.   Go to first unread post no sound in external player when using audio engine builds 3 525
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bossanova808
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound in either XBMC or WMC 0 429
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: JeffKnob
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound in aac-lc video file! 3 1,131
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: rbcarnevale
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No sound in a movie over HDMI 4 686
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: RAAAAMY
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread