Kodi Community Forum
[Mac OS X] ViMediaManager - Media Manager for Mac OS X! - Printable Version

+- Kodi Community Forum (http://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Supplementary Tools for Kodi (/forumdisplay.php?fid=116)
+--- Thread: [Mac OS X] ViMediaManager - Media Manager for Mac OS X! (/showthread.php?tid=109976)



- idioteque - 2011-10-29 16:58

Hi,
I found a bug when a source is not available:

Some TV shows are stored on a Mac Mini and it goes to sleep after x minutes:

When I start ViMediaManager and the source is offline the following error occurs:


http://screencast.com/t/UFcQZsxo


- MariusTh86 - 2011-10-30 10:19

Ouch, I thought I had handled sources disappearing, was the preferences already open when it happened?


- idioteque - 2011-10-30 10:32

not sure. the screenshot I made was done without any options of doing something is ViMediaManager.

I did not open the prefs myself


Command line options - kyleh0000 - 2011-11-02 01:07

Hi All

first off all this is a great app! its just what i have been wanting.

I was wondering if there was any command line options for this app? I'm wanting to use it in a script to automatically rename my media?

Also I was wondering if the source for the application was available? I have done a lot of programming in windows and I'm looking to start learning programming for OSX

so if you willing to provided the source I would like to give it a try!

Thanks!


- cbr600ds2 - 2011-11-02 03:02

MariusTh86 Wrote:If you can find info for a tv show, then XBMC should be able to scrape for episode information through the TVDB.
This does currently require XBMC to receive an active connection to the internet, the TVDB being up and ready to be scraped for info, and the info of the specified episodes to be available in the TVDB.
So check to see if all the above are true, then try refreshing the episodes in XBMC.

I've been following about 106 TV shows using the english database language settings, and so far i've always been getting positive results for my tv shows.
Let me know what your settings are.

What settings are you using? Do I have to delete all the nfo and tbn for each episode? I'm not getting XBMC to update scan using your method. Now it just doesn't think that I've added any new episodes.


- MariusTh86 - 2011-11-02 08:52

kyleh0000
There aren't any command line options since it's mainly a GUI app.
And ViMM might not be the greatest example of Mac programming since it's build with the BASIC language using REALbasic, but if you insist you can look trough the source of the latest stable build here:
https://github.com/vidalvanbergen/ViMediaManager
Let me know if you do anything interesting with it! Wink

cbr600ds2:
I've got the database language set on english, and XBMC set to use the TVDB scraper, that's all that it seems to need to work for me.
I would imagine that all the episodes that have matching NFO files at least should be added to your library?
Currently I don't have any episode NFO's myself, so you could try and remove them from one of your series and see if that works?


- cbr600ds2 - 2011-11-03 00:20

Dang, I was hoping you wouldn't say that...Ok....Let's try it.


- AtariBaby - 2011-11-03 05:16

This app is really great. Thank you so much.


- cbr600ds2 - 2011-11-03 07:31

Marius...I'm trying to scrape both Cupid series (the original with Jeremy Piven and the remake in 2009) and when I initially click on it it says no XML contact author of program. And then if I manually do it it says that I'm getting no class exception and shuts down...


- Thewolf - 2011-11-04 16:48

It just crashes all the time. This is the error message.

"An exception of classNilObjectExceptionwas not handled. This application must shutdown."


- cbr600ds2 - 2011-11-04 20:01

@Thewolf - sometimes there's something wrong with thetvdb.org website. try it again later. Did you try it holding control when you started up?

@Marius - What would cause it to load a show twice on the show pane? i.e. it says eastbound and down twice when I clearly have one file folder with eastbound and down?


- MariusTh86 - 2011-11-04 21:42

Maybe another file folder has the same NFO file as eastbound and down, try opening them both in the Finder through ViMM and see which is which.


- cbr600ds2 - 2011-11-05 01:34

Mariusz - Nice... Ok now that I've deleted everything and rescraped. Episodes are showing up but its not showing episode recaps or even the name of the damn episode. Ur thoughts?


- prophetizer - 2011-11-06 17:58

so from what i can tell this app only renames folders, not files?


- Zenshi - 2011-11-06 23:18

prophetizer Wrote:so from what i can tell this app only renames folders, not files?

Yes.