Kodi Community Forum
New MythTV add-on using libcmyth - Printable Version

+- Kodi Community Forum (http://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Development (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Forum: PVR Development (/forumdisplay.php?fid=136)
+--- Thread: New MythTV add-on using libcmyth (/showthread.php?tid=110694)



RE: New MythTV add-on using libcmyth - Powderking - 2012-03-22 17:34

Thanks alot :-)
Next time I try to read better...


RE: New MythTV add-on using libcmyth - Kr0nZ - 2012-03-22 18:50

No, I didn't tested it on windows, but it should work I would think.
ill try and test it out abit later


RE: New MythTV add-on using libcmyth - Powderking - 2012-03-22 19:20

Now I get an error when I want to do make. The error is
make[1]: *** [pvrclient-mythtv.o] Error 1

Here's the complete output: http://pastebin.com/HvrtdrPL

This doesn't seem to be because I didn't install a package?


RE: New MythTV add-on using libcmyth - tsp42 - 2012-03-22 20:04

You need an older version of the boost library(1.47 or older)


RE: New MythTV add-on using libcmyth - Powderking - 2012-03-22 22:20

Oh man!
I forgot to set apt-preferences after I added the Wheezy repos.

Thanks again very much!


RE: New MythTV add-on using libcmyth - fiveisalive - 2012-03-22 23:09

(2012-03-22 20:04)tsp42 Wrote:  You need an older version of the boost library(1.47 or older)

Is someone in upstream XBMC working on getting xbmc to work with newer boost? Pretty soon most distros will be going to boost 1.48 or later. (e.g. the upcoming Fedora 17 will be on boost 1.48).


RE: New MythTV add-on using libcmyth - tsp42 - 2012-03-22 23:13

The compile error is located in my code so I will have to fix it.


RE: New MythTV add-on using libcmyth - fiveisalive - 2012-03-23 06:23

after a git pull I just tested the latest master and there is something wrong with the EPG:Timeline view: it is completely blank (aside from a top row of timeslots). EPG:Next and EPG:Now are fine (as is the information in the TV Channels view).


RE: New MythTV add-on using libcmyth - dodoadoodoo - 2012-03-24 10:44

I get white noise when try to play music with the latest version. This seems to be the offending PR, and commit here: https://github.com/xbmc/xbmc/commit/163fbda342046d1109f0769054cc32d9e65d37b0. I believe it is already fixed upstream, but while you wait you can edit xbmc/cores/paplayer/CodecFactory.cpp at line 123-ish and change:

else if (strContent.Left(9).Equals("audio/l16") == 0)
into:
else if (strContent.Left(9).Equals("audio/l16"))

/D


RE: New MythTV add-on using libcmyth - deadite66 - 2012-03-24 17:38

white noise for me too.


RE: New MythTV add-on using libcmyth - simonind - 2012-03-25 00:00

For those struggling with Windows XP and the lack of inet_ntop support I've built a version of libcmyth that works. I had to change connection.c and (oddly?) my sdkddkver.h in c:\program files\microsoft sdks\Windows\v7.0a\Include as it was setting the _WIN32_WINNT value incorrectly, it should be 0x0501 for XP.

Anyway I've (hopefully) committed the change to tsp's tree, my first submission to the open source community woohoo!

For those that can't be bothered to build it, I've uploaded it here libcmyth.dll for Windows XP

Cheers
Simon


RE: New MythTV add-on using libcmyth - 321liftoff - 2012-03-25 19:57

(2012-03-25 00:00)simonind Wrote:  For those that can't be bothered to build it, I've uploaded it here libcmyth.dll for Windows XP
Fantastic! the dll works on WinXP.

As an aside, on the mythbackend box mysql username, I changed the host from "localhost" to "%" (any host) to have it connect.

Thanks!


RE: New MythTV add-on using libcmyth - stevellion - 2012-03-27 11:43

I've got white noise too. Hoping the next upstream-merge will include the fix from Eden...

(Audio works with DVD player.. just not paplayer)


RE: New MythTV add-on using libcmyth - fiveisalive - 2012-03-27 16:57

(2012-03-27 11:43)stevellion Wrote:  I've got white noise too. Hoping the next upstream-merge will include the fix from Eden...

(Audio works with DVD player.. just not paplayer)

Yep, same problem here.


RE: New MythTV add-on using libcmyth - dodoadoodoo - 2012-03-28 09:06

(2012-03-27 16:57)fiveisalive Wrote:  
(2012-03-27 11:43)stevellion Wrote:  I've got white noise too. Hoping the next upstream-merge will include the fix from Eden...

(Audio works with DVD player.. just not paplayer)

Yep, same problem here.

Did you try my proposed fix from post 504?

/D