Kodi Community Forum
the method of getting the screenshot for mac????? - Printable Version

+- Kodi Community Forum (http://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Off-Topic (/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Forum: Off-Topic Discussion (/forumdisplay.php?fid=113)
+--- Thread: the method of getting the screenshot for mac????? (/showthread.php?tid=113204)



the method of getting the screenshot for mac????? - henryjhone - 2011-10-25 13:00

I deadly need to capture a circular region for my graphic project, but the capture software on my computer can't do it. Is there a screen capture program for Mac which can do this? Urgent need!Big Grin


- adamck - 2011-10-26 10:13

CMD + SHIFT + 4

this lets you select an area and it saves it as a screenshot on your desktop.

If you do CMD + SHIFT + 4 then press the space bar it will capture the screen or a set window Smile


- AnalBeard - 2011-11-03 00:56

adamck Wrote:CMD + SHIFT + 4

this lets you select an area and it saves it as a screenshot on your desktop.

If you do CMD + SHIFT + 4 then press the space bar it will capture the screen or a set window Smile

CMD + SHIFT + 3 does the whole screen


- darkscout - 2011-11-03 03:34

Lol. This has been in Apple's software since at least System 6 when I started using them late '80s.


- jd2157 - 2011-11-03 04:16

darkscout Wrote:Lol. This has been in Apple's software since at least System 6 when I started using them late '80s.

Google's been around a pretty long time too... he prolly didn't know that either.