Kodi Community Forum
[Release] [RELEASE] XBMC Online TV v3.5.0 (formerly XOT-Uzg.v3) add-on - Printable Version

+- Kodi Community Forum (http://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Add-ons Help and Support (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Forum: Program Add-ons (/forumdisplay.php?fid=151)
+---- Thread: [Release] [RELEASE] XBMC Online TV v3.5.0 (formerly XOT-Uzg.v3) add-on (/showthread.php?tid=25522)



- Basje - 2009-06-15 19:14

Mnemon Wrote:But I thought I already answered that before? Confused

According to my logfile it's /usr/share/xbmc
Did you try copying XOT to the /usr/share/xbmc/scripts folder?


- Mnemon - 2009-06-15 22:00

Basje Wrote:Did you try copying XOT to the /usr/share/xbmc/scripts folder?

Just tried (forced copy with root privileges, that can't be right, right?) and got nothing.. It didn't even get me a log file this time.


- Basje - 2009-06-16 17:59

Mnemon Wrote:Just tried (forced copy with root privileges, that can't be right, right?) and got nothing.. It didn't even get me a log file this time.

I will install XBMC Live 9.04.1 in a VM and see what is wrong.


- vedix - 2009-06-25 22:46

Ive been having some problems with svt.

I have updated SVT in XOT as to this date the latest.

I see the "clips" or "episodes" but they will not start.

No shows in svt seems to start.

It has been running like a charm up until last weekend (midsummer) about.

posting my uzglog.

http://pastebin.ca/1474661

Any help would be appreciated.


- Basje - 2009-06-25 23:18

vedix Wrote:Ive been having some problems with svt.

I have updated SVT in XOT as to this date the latest.

I see the "clips" or "episodes" but they will not start.

No shows in svt seems to start.

It has been running like a charm up until last weekend (midsummer) about.

posting my uzglog.

http://pastebin.ca/1474661

Any help would be appreciated.
I updated the channel again, yesterday, make sure you get that version.


- vedix - 2009-06-26 13:09

Basje Wrote:I updated the channel again, yesterday, make sure you get that version.

I have updated to svt.20090624.zip tried both with auto-update and to update it manually. It still wont play files.

I also installed XOT as a plugin and updated svt manually, but same there, not playing.

my latest UZGlog
http://pastebin.ca/1475318


- Basje - 2009-06-26 17:54

vedix Wrote:I have updated to svt.20090624.zip tried both with auto-update and to update it manually. It still wont play files.

I also installed XOT as a plugin and updated svt manually, but same there, not playing.

my latest UZGlog
http://pastebin.ca/1475318
Right, I see the problem and will fix it in a minute.


- vedix - 2009-06-27 17:57

Basje Wrote:Right, I see the problem and will fix it in a minute.

Updated today to 090626, and now it works.Smile

Me and my family says big thanks.


- Basje - 2009-06-27 18:01

vedix Wrote:Updated today to 090626, and now it works.Smile

Me and my family says big thanks.

You're welcome!


- Sigun - 2009-07-10 00:11

Wow ! what a great script for my Xbox Smile works just amazing. I would like to know if there any chance that you could add two more channels in the script.

Iám Swedish so if it would be possible to add

TV4 play
http://tv4play.se/

and

Kanal 5
http://kanal5.se/web/guest/webbtv

There are a lot of good programs on these channels that I would like to watch on my Xbox Smile.

Once again many thanks for one of the best scripts ever for the Xbox.
/Martin


- Basje - 2009-07-10 08:34

Sigun Wrote:Wow ! what a great script for my Xbox Smile works just amazing. I would like to know if there any chance that you could add two more channels in the script.

Iám Swedish so if it would be possible to add

TV4 play
http://tv4play.se/

and

Kanal 5
http://kanal5.se/web/guest/webbtv

There are a lot of good programs on these channels that I would like to watch on my Xbox Smile.

Once again many thanks for one of the best scripts ever for the Xbox.
/Martin
Martin, they are on the to do list, but I am a bit busy at the moment. So please be patient.


- Sigun - 2009-07-11 00:47

Thank you Basje..keep up the good work.

/Martin


- Dirkje - 2009-07-28 18:55

Hi there, just installed the latest version of the script.

When i try to run it, nothing happends. Checked the uzg.log and it says:
Quote:20050204 13:02:06 - CRITICAL - default.py - 153 - Error initializing XOT-Uzg (XOT-Uzg.v3) script
20050204 13:02:06 - CRITICAL - default.py - 153 - | Traceback (most recent call last):
20050204 13:02:06 - CRITICAL - default.py - 153 - | File "Q:\scripts\Uitzendinggemist\default.py", line 144, in ?
20050204 13:02:06 - CRITICAL - default.py - 153 - | MyWindow = progwindow.GUI(config.appSkin ,config.rootDir, config.skinFolder)
20050204 13:02:06 - CRITICAL - default.py - 153 - | TypeError: XML File for Window is missing

Any ideas?

Tnx in advance!


- Basje - 2009-07-28 20:52

Dirkje Wrote:Hi there, just installed the latest version of the script.

When i try to run it, nothing happends. Checked the uzg.log and it says:


Any ideas?

Tnx in advance!

what build of XBMC? And could you post the complete XOT-uzg.log on pastebin.ca (don't copy paste here)


- Dirkje - 2009-07-29 11:14

Basje Wrote:what build of XBMC? And could you post the complete XOT-uzg.log on pastebin.ca (don't copy paste here)

Ok, updated my XBMC to the latest T3CH (27-6). Now the application starts and i tested some channels wich work. Only the uitzendiggemist-channel doesn't play the eps i select.

Just tried this:
- started the application
- Chose channel ned 1
- Chose an ep of Het Schaep Met de 5 poten (it played)
- Chose channel uitzendinggemist
- Chose top50
- Chose an ep De Beste Zanger Van Nederland
- Nothing Happenend.......
- Chose channel RTL4
- Chose an ep of Het is hier fantastisch (it played

Here is the complete code: http://pastebin.ca/1510885