Kodi Community Forum
Black home screen (no images) - Printable Version

+- Kodi Community Forum (http://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skin Help and Support (/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: MiniMeedia (/forumdisplay.php?fid=114)
+---- Thread: Black home screen (no images) (/showthread.php?tid=57033)

Pages: 1 2


Black home screen (no images) - Matthew Pratt - 2009-08-28 15:01

Hello sorry for the probably very simple problem but i have spent a good 3 hours looking through the menus and then about 1 hour looking through forum and can not seem to find a way to fix this problem (that i can unerstand any way)

I have down loded the images packs and get backgronds on all the screens when i click them (eg. weather,Movies and music) but the main home screen is blank when i start xbmc.

i really hope you guys can help as i really like the skin and would like it to work 100%

Thanks Matt Big Grin


- xbs08 - 2009-08-28 15:07

1st what revision of xbmc are you using?
2nd have you set the BG's in skin settings?


- Matthew Pratt - 2009-08-28 15:34

xbs08 Wrote:1st what revision of xbmc are you using?
2nd have you set the BG's in skin settings?


Yeah i have set the backgrounds for them all

and im using XBMC 9.04.1 r20672

sorry i misse that im still new to xbmc

Thanks Matt Big Grin


- nicoli_k - 2009-08-28 16:12

try updating your XBMC build to something more recent. google "xbmc nightly builds" for a site that has builds for all platforms. There have been some big changes since the stable build.


- Matthew Pratt - 2009-08-28 17:23

nicoli_k Wrote:try updating your XBMC build to something more recent. google "xbmc nightly builds" for a site that has builds for all platforms. There have been some big changes since the stable build.

Ok tested a couple of Nightly build and the images work on them but my films no longer play Frown

Is there a Build i should be looking for ?

sorry for all the bother lol but the skin does look very good now just need it to play filmsSmile

Thanks Matt


- xbs08 - 2009-08-28 17:56

Try one from one or two weeks ago.


- Matthew Pratt - 2009-08-28 18:48

xbs08 Wrote:Try one from one or two weeks ago.

Tryed build r22059 and same thing must be something other than the build Frown

i get error messige saying "Paylist playback aborted Too many consecuitve failed iteams"

Matt


- xbs08 - 2009-08-28 19:13

try enabling debug log and see you're running out of memory.
Are you using SD ou HD output?


- Matthew Pratt - 2009-08-28 19:31

xbs08 Wrote:try enabling debug log and see you're running out of memory.
Are you using SD ou HD output?

Sorry for been very thick but how do i know if im running out of memory? lol im very much the noob i know haha Laugh

oh im not sure if its SD or HD as im on my laptop testing b4 i change things on the pc Smile cos at least that still plays films but with the blackscreen issue lol

Matt


- xbs08 - 2009-08-28 19:35

On home screen goto
system -> settings -> system -> hardware -> enable debug logging


- Matthew Pratt - 2009-08-28 20:05

xbs08 Wrote:On home screen goto
system -> settings -> system -> hardware -> enable debug logging

Dont think i am using all my memory

screen Shot
[Image: screenshot000.jpg]


- grupy - 2009-08-28 20:17

try to play a video and use pastebin to post your logfile so someone can take a look at it and see what your bugs are


- xbs08 - 2009-08-28 20:17

sry i assumed, wrongly, that you were using a xbox, that never happend to me on my pc


- Matthew Pratt - 2009-08-28 20:37

Ok next stupid question Frown were do i find the log file Frown?


- xbs08 - 2009-08-28 20:50

If you are using windows check this: http://www.xbmc.org/forum/showthread.php?t=42708