Kodi Community Forum
[DEPRECIATED] XBMC Subtitles - Addon Script (previously OpenSubtitles OSD) - Printable Version

+- Kodi Community Forum (http://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Add-ons Help and Support (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Forum: Subtitle Add-ons (/forumdisplay.php?fid=143)
+---- Thread: [DEPRECIATED] XBMC Subtitles - Addon Script (previously OpenSubtitles OSD) (/showthread.php?tid=75437)



- Bogga - 2011-10-28 00:15

Bogga Wrote:This addon worked like a charm... but suddenly it stopped working. I haven't changed a thing (unless some auto update screwed me). I can search for subtitles and it says "downloading" but afterwards it tells me "error extracting subtitles". Is there a solution I missed or?

That's the problem I've got...


- amet - 2011-10-28 00:52

Bogga Wrote:That's the problem I've got...

I give up Sad


- Bogga - 2011-10-28 09:54

amet Wrote:I give up Sad

Haha I know you need the log. I just told you what wasn't working for me... Married, kids, dogs, job... I need some time to get this done (get you that log) Rolleyes


- elvisramalho - 2011-10-29 15:09

Hi,
I've searched and didn't saw this mentioned (but sorry if it is):

When using icefilms (or any other streaming addon), subtitles are not stored on disk and are used 'on-the-fly' and this works great as long as the subtitles are not in a compressed file (zip, rar, ...). If it's a compressed file, i can choose the subtitle but it wont show... can anyone help me out?

Thanks in advance


- CyberEvil - 2011-10-31 05:34

Hi Amet, since the latest update (Eden latest worked fine until XBMC Subtiles got its update) if I select the "seach manually" option, or "addon settings", or other options (such as the search using another subtitles page) it doesn't work. I mean, I can't hit "Enter" on those options. The menus only are not working, the addon itself is fine. If I rollback the addon to the one listed here as latest:
https://github.com/amet/script.xbmc.subtitles/downloads
menus works fine (tho, using the old Subtitles interface), until I get the automatic update call to the one in the official repository. The newer interface is nicer, so allowing those buttons to work would be awesome!

Thank you so much for the effort! Love subtitles Smile


- amet - 2011-10-31 06:07

CyberEvil Wrote:Hi Amet, since the latest update (Eden latest worked fine until XBMC Subtiles got its update) if I select the "seach manually" option, or "addon settings", or other options (such as the search using another subtitles page) it doesn't work. I mean, I can't hit "Enter" on those options. The menus only are not working, the addon itself is fine. If I rollback the addon to the one listed here as latest:
https://github.com/amet/script.xbmc.subtitles/downloads
menus works fine (tho, using the old Subtitles interface), until I get the automatic update call to the one in the official repository. The newer interface is nicer, so allowing those buttons to work would be awesome!

Thank you so much for the effort! Love subtitles Smile

Since latest update of what? Smile

Let's see the log for a start, I use the latest Eden-pre xbmc with latest xbmc subtitles without issues


- bartmans - 2011-10-31 10:35

amet Wrote:hard to say without a debug log
Tried this weekend, still get the same error from Bierdopje about series not having an ID.

Log:
http://pastebin.com/HcbNdsTs

What else do you need?


- amet - 2011-10-31 10:38

bartmans Wrote:Tried this weekend, still get the same error from Bierdopje about series not having an ID.

Log:
http://pastebin.com/HcbNdsTs

What else do you need?

I need a million $ US + that log to become debug log Smile


- CyberEvil - 2011-11-01 05:25

amet Wrote:Since latest update of what? Smile

Let's see the log for a start, I use the latest Eden-pre xbmc with latest xbmc subtitles without issues

Since the Subtitles addon was updated, its buttons (search on ArgenTeam, search on SubdivX, Manual Search String, Addon Settings, etc) are not working (can move around them, but not "select" the options - "Enter" does nothing). Using revision 1e015aa and the latest Subtitles release of the official repository, which gets "auto updated" if I roll back to the old Subtitles release from that URL I posted earlier, it works fine (old interface). This new Subtitles update breaks that menu for me, but the subtitles are being search. Just can't swap "providers" or manually entering a string after the update. I just forced the Subtitles Addon to not autoupdate, keeping the old version.

Thanks a lot!


- jakudo - 2011-11-01 10:37

Hi, thanks for this great plugin! I'm using two servers - opensubtitles and titulky.com (Czech and Slovak subtitles). Opensubtitles works great but it can't find any subtitles on titulky.com (even I know the subtitles are there). Is there some special set up for that or is it a bug?

Thanks Smile


- amet - 2011-11-01 11:16

jakudo Wrote:Hi, thanks for this great plugin! I'm using two servers - opensubtitles and titulky.com (Czech and Slovak subtitles). Opensubtitles works great but it can't find any subtitles on titulky.com (even I know the subtitles are there). Is there some special set up for that or is it a bug?

Thanks Smile

seems like a bug, only debug log has all the answers Smile


- jakudo - 2011-11-01 11:37

amet Wrote:seems like a bug, only debug log has all the answers Smile

heh, and where can I find it?


- amet - 2011-11-01 11:40

jakudo Wrote:heh, and where can I find it?

read my signature Smile


- jakudo - 2011-11-01 11:41

amet Wrote:read my signature Smile

oh I seeSmile thanks! When I get home (from work), I'll check itWink


- Lklinggaard - 2011-11-01 15:19

Apple TV 2
iOS 4.4.1
XBMC PRE-11.0 latest nightly build.


I have a prob.
It looks like I can not download the subtitles anymore.
The Addon can find the subtitles on Subscene and opensub, but when I press download, it just writes the it is downloading.
I can see in the log file on line 2473
Quote:Failed to save subtitles to '/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata/addon_data/script.xbmc.subtitles/sub_tmp/subscene.zip'

I hope somebody can help on how to fix this..

Log File
http://pastebin.com/VuCMJVZD