Kodi Community Forum
[WIP] The Carmichael - a new skin for XBMC - Printable Version

+- Kodi Community Forum (http://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skin Help and Support (/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Carmichael (/forumdisplay.php?fid=187)
+---- Thread: [WIP] The Carmichael - a new skin for XBMC (/showthread.php?tid=84970)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


- Japaja - 2011-01-09 08:02

Something minimal and simple like those HD flags could work, but my movies are all in HD so make sure u put an off switch for that. Big Grin


- zad3717 - 2011-01-09 16:48

Just had a little play with it and love it, but not sure if its possible but could the watch trailer bit be implemented other than in the HD Movie bit?

I tend to not use Library mode for my movies... I know I should but find it easier to just use my own folders.

If its a change of one of the .xml files then I could do that myself if you could point me in the right direction...

Thanks.


- jaaahaaa - 2011-01-11 08:51

I know this is a silly question, I did it before but now i can't find it. How do I hide stuff in the home menu (for ex. hd movies, music etc). Can't find it now, getting crazy over here...

By the way, just found a cool background for youtube in the home menu:
http://www.watblog.com/wp-content/uploads/2009/04/youtube-tv.jpg


- oblonhor - 2011-01-11 18:28

jaaahaaa Wrote:I know this is a silly question, I did it before but now i can't find it. How do I hide stuff in the home menu (for ex. hd movies, music etc). Can't find it now, getting crazy over here...

Go to Settings/Skin/Disable Home, or Custom Home to add your favorites/play lists


- jaaahaaa - 2011-01-12 00:45

oblonhor Wrote:Go to Settings/Skin/Disable Home, or Custom Home to add your favorites/play lists

Yeah I got but I want to remove"orginal" stuff from the home menu. Like music etc


- mcborzu - 2011-01-12 01:05

jaaahaaa Wrote:Yeah I got but I want to remove"orginal" stuff from the home menu. Like music etc

Go to Settings/Skin/Disable Home


- jaaahaaa - 2011-01-12 08:50

I'm not kidding, it's not there. I think I've gone through it 30 times now.

I think something happend with my xbmc. It was there before then my carmichael crashed and confluence started up one day instead. (I had been playing around in guisettings.xml). Reinstalled the whole thing and removed guisettings.xml so that xbmc created a new one.

When I'm in the settings/skin now it says "Setup the confluence skin". So seems like something is wrong.


- mcborzu - 2011-01-12 15:01

jaaahaaa Wrote:I'm not kidding, it's not there. I think I've gone through it 30 times now.

I think something happend with my xbmc. It was there before then my carmichael crashed and confluence started up one day instead. (I had been playing around in guisettings.xml). Reinstalled the whole thing and removed guisettings.xml so that xbmc created a new one.

When I'm in the settings/skin now it says "Setup the confluence skin". So seems like something is wrong.

Use Git version of the skin....


- macshield - 2011-01-13 18:56

Great skin just one thing. Has anyone figured out the issue with tvtunes? What I mean is that when I first launch the skin the tv themes work fine but if I leave the tv section go to another section then go back into tv shows the themes dont play anymore.

any ideas?

thanks.


- cowdar - 2011-01-13 20:46

macshield Wrote:Great skin just one thing. Has anyone figured out the issue with tvtunes? What I mean is that when I first launch the skin the tv themes work fine but if I leave the tv section go to another section then go back into tv shows the themes dont play anymore.

any ideas?

thanks.

Me Too
great if somone could work out whats wrong

missing it not working.


- ppic - 2011-01-14 14:57

maybe you could help by providing debug log.


- mcborzu - 2011-01-16 04:01

ppic Wrote:maybe you could help by providing debug log.

Heres one


- cowdar - 2011-01-24 14:10

ppic Wrote:maybe you could help by providing debug log.


Hi
I posted a vid and log on back on page 9.
lot of people seem to have this bug
hope it gets fixed Smile


- ronie - 2011-01-24 14:29

@mcborzu

MyVideoNav.xml:
<defaultcontrol always="true">9899</defaultcontrol>


- mcborzu - 2011-01-24 15:09

ronie Wrote:@mcborzu

MyVideoNav.xml:
<defaultcontrol always="true">9899</defaultcontrol>

lol, big thx...