Movie Sets

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jsimo01 Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Question  Movie Sets
Post: #1
Recently switched to this skin, looks fantastic but I cannot figure out how to enable Movie Sets?

Thanks
find quote
farr3ll Offline
Senior Member
Posts: 130
Joined: Oct 2011
Reputation: 1
Post: #2
Have a good fish around your skin settings.. you WILL find it!
find quote
BigNoid Offline
Team-Kodi Member
Posts: 3,155
Joined: Jul 2010
Reputation: 102
Location: Below sea level
Post: #3
That depends. Moviesets add-on is only supported from version 3.0.0 and then it will work automatically if you have the movie sets activated in xbmc settings.
find quote
jsimo01 Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #4
(2012-04-06 13:44)Big_Noid Wrote:  That depends. Moviesets add-on is only supported from version 3.0.0 and then it will work automatically if you have the movie sets activated in xbmc settings.

Thanks, was using 2.0, it seems to work fine with my HTPC in the living room which is running Dharma.
find quote
farr3ll Offline
Senior Member
Posts: 130
Joined: Oct 2011
Reputation: 1
Post: #5
(2012-04-06 13:44)Big_Noid Wrote:  That depends. Moviesets add-on is only supported from version 3.0.0 and then it will work automatically if you have the movie sets activated in xbmc settings.

Confused working fine for me and I'm running 2.1.0
find quote
BigNoid Offline
Team-Kodi Member
Posts: 3,155
Joined: Jul 2010
Reputation: 102
Location: Below sea level
Post: #6
Oh right i added it in the 1080 branch first.
find quote
jsimo01 Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #7
OK, this is getting a little frustrating now. I have installed the moviesets plugin, all my movies appear within the config menu correctly in their sets but still it doesn't make a difference on the Movies library. (using 3.0.0 now and Win7 if that should matter)
(This post was last modified: 2012-04-07 16:56 by jsimo01.)
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 11,625
Joined: Jul 2011
Reputation: 168
Location: Dawn of time
Post: #8
Have you enable "use movie sets" in settings?

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote