Eden Wont start

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jhsrennie Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 7,248
Joined: Nov 2008
Reputation: 119
Location: Chester, UK
Post: #16
(2012-04-11 02:32)nilocray Wrote:  I also have a problem with eden not starting but i just get a "xbmc has encountered a problem" dialogue. Never had any problems with v10.1.

http://pastebin.com/21GdGGr6

I'd be surprised if you can get XBMC to work with a GeForce2 GPU.

JR
find quote
nilocray Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #17
(2012-04-11 12:12)jhsrennie Wrote:  
(2012-04-11 02:32)nilocray Wrote:  I also have a problem with eden not starting but i just get a "xbmc has encountered a problem" dialogue. Never had any problems with v10.1.

http://pastebin.com/21GdGGr6

I'd be surprised if you can get XBMC to work with a GeForce2 GPU.

JR

No change when i put in a ati radeon 9200 is this not compatible ether?
find quote
acamp76144 Offline
Junior Member
Posts: 47
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #18
(2012-04-10 23:28)WiSo Wrote:  @acamp76144: removed the cd/dvd from drive and try again.

Yea that worked, weird. Not ideal that I can't leave a disc in though!

Thanks
find quote
WiSo Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 2,745
Joined: Oct 2003
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #19
(2012-04-11 20:59)acamp76144 Wrote:  Yea that worked, weird. Not ideal that I can't leave a disc in though!

Thanks

This is a bug and not easy to fix. As said nightlies post Eden will have a workaround. This happens only to some bluray drives. Mine works fine.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
acamp76144 Offline
Junior Member
Posts: 47
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #20
(2012-04-11 22:09)WiSo Wrote:  
(2012-04-11 20:59)acamp76144 Wrote:  Yea that worked, weird. Not ideal that I can't leave a disc in though!

Thanks

This is a bug and not easy to fix. As said nightlies post Eden will have a workaround. This happens only to some bluray drives. Mine works fine.

Ok, appreciate your help in meantime
find quote
GOODWRENCHNOOB Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #21
i'M HAVING THE SAME PROBLEM WITH EDEN.. iNSTALLED IT ON MY WINDOWS XP PC.. ( UN INSTALLED MY PREVIOUS VERSION OF DAHRMA.. ) keep getting a windows message saying : Other programs are in use " I think....that's what it said,,, But no other programs were in use I even rebooted between..Uninstall of darma and installation of eden.. I have eden on my bedroom pc running great,.. Not on thee living room pc though... .. I re installed darma on the living room pc .. XBMC WORKS GREAT AS ALWAYS . I'd leave hardware specs but I'm posting this from work.
find quote
Post Reply