[RELEASE] Filmi BY NATURE Add-on - MOVIES[Hindi, Tamil, Telugu]+MUSIC+TV SHOWS

  Thread Rating:
  • 27 Votes - 4.52 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
freemasonjson Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #736
Great work on this plugin!

However, when I try playing HD movies, it hangs and freezes when i either press the STOP button. Whats a good way to debug this problem?
find quote
uptown1982 Offline
Junior Member
Posts: 49
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #737
Is anyone having the freezing issues with Filmi By Nature?
My Jynxbox Android HD freez if I try to play any movie from Filmi By Nature > HD MOVIES or HINDI >
First of all it's says "retrieving link information something and then I get "sorry this video cannot be played" and when I click OK in this message, it's freeze and the sometime after freezing it's return to where you see all the links example: Video Part#1.
This does with all the movies that I tried. Work perfect in Windows 7 x64 bit.
find quote
bangan Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #738
Great Add-on AJ.
I am new to XBMC and don't know much about it. I have inst. it on windows and it was working fine. I updated to 12.1 Frodo few days ago. I don't know it's this update or what but now "filmi by nature" not working today. it gives Error:

process failed
failed to retrieve system information, please try later.

I tried removing and reinstalling repo without success.Do I just wait or is there something I can do? It was working with 12.1 so I don't think it's the update that is the problem. Other reps are working fine.

Any help is highly appreciated.

Thanks.
find quote
ajay Offline
Donor
Posts: 923
Joined: Feb 2011
Reputation: 35
Location: Matrix
Post: #739
A crappy code is added to url resolver by someone, download fix using following link:

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1381973

Thanks to very kind guy shivup.
find quote
bangan Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #740
(2013-03-30 05:27)ajay Wrote:  A crappy code is added to url resolver by someone, download fix using following link:

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1381973

Thanks to very kind guy shivup.

Working, thanks very much.
find quote
pmolson Offline
Fan
Posts: 489
Joined: Sep 2012
Reputation: 65
Post: #741
Thank Yoy Shivup!
find quote
Naversh Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #742
(2013-03-24 21:35)ajay Wrote:  
(2013-03-24 21:26)theone16 Wrote:  yes xbmc on my apple tv and i don't have atv flash installed and if i delete xbmc i will have to rejailbreak the apple tv, i have fusion on the apple tv and how can i delete the content folder

That's what I wanna know. No you don't need to re-jailbreak. Use instructions provided on this link to uninstall:
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=How...Apple_TV_2

I have apple 1st generation. Is 12.1 Frodo version for me as well??
(This post was last modified: 2013-03-30 22:12 by Naversh.)
find quote
freak1 Offline
Senior Member
Posts: 122
Joined: Jan 2012
Reputation: 1
Post: #743
I'm still getting turtlemain.py error.
Is it something to do with urlresolver? As I already ran through the aforementioned fix.
Thanks

G-Box Midnight with XBMC Midnight Linux v0.2b by Static
i5 iMac 21.5"
ATV 1
Acer Aspire Netbook
42" LG SMART TV
iPhone 5/xbmc
"Please don't forget to rate my reputation if you are satisfied with my help."

[Image: avatar_1672.gif]
find quote
ajay Offline
Donor
Posts: 923
Joined: Feb 2011
Reputation: 35
Location: Matrix
Post: #744
(2013-03-31 06:47)freak1 Wrote:  I'm still getting turtlemain.py error.
Is it something to do with urlresolver? As I already ran through the aforementioned fix.
Thanks

I don't know man... Unless you share the xbmc logs.
find quote
freak1 Offline
Senior Member
Posts: 122
Joined: Jan 2012
Reputation: 1
Post: #745
(2013-03-31 06:50)ajay Wrote:  
(2013-03-31 06:47)freak1 Wrote:  I'm still getting turtlemain.py error.
Is it something to do with urlresolver? As I already ran through the aforementioned fix.
Thanks

I don't know man... Unless you share the xbmc logs.

Here's the error-

21:52:28 T:805093376 NOTICE: 0 Stale Textures Removed
21:52:34 T:805093376 NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
21:52:34 T:147083264 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.filmibynature/
21:52:34 T:147083264 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.filmibynature/) failed
21:52:46 T:805093376 NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--

G-Box Midnight with XBMC Midnight Linux v0.2b by Static
i5 iMac 21.5"
ATV 1
Acer Aspire Netbook
42" LG SMART TV
iPhone 5/xbmc
"Please don't forget to rate my reputation if you are satisfied with my help."

[Image: avatar_1672.gif]
(This post was last modified: 2013-03-31 07:01 by freak1.)
find quote
ajay Offline
Donor
Posts: 923
Joined: Feb 2011
Reputation: 35
Location: Matrix
Post: #746
Reinstall the addon or see if xbmc auto update is running.
I pushed an update few hours back, which could have started update process
find quote
freak1 Offline
Senior Member
Posts: 122
Joined: Jan 2012
Reputation: 1
Post: #747
(2013-03-31 07:01)ajay Wrote:  Reinstall the addon or see if xbmc auto update is running.
I pushed an update few hours back, which could have started update process

Reinstalled the addon ver 2.0.2. Still it's throwing me the same error.

G-Box Midnight with XBMC Midnight Linux v0.2b by Static
i5 iMac 21.5"
ATV 1
Acer Aspire Netbook
42" LG SMART TV
iPhone 5/xbmc
"Please don't forget to rate my reputation if you are satisfied with my help."

[Image: avatar_1672.gif]
find quote
Nolimits Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #748
Yeah I reinstalled and the same turtle main.py error
find quote
Pivos Linux Offline
Junior Member
Posts: 28
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #749
This great add on is getting better n better wow , Thanks once again man.

i see you have Trailer section which is great i always wanna to see Bollywood trailers.
can u add option to Play all trailers so it play them one by one by it self. selecting trailer option is good just like to see other option where user can see some more trailer at once instead of picking them always.. if you could thanks again
find quote
ajay Offline
Donor
Posts: 923
Joined: Feb 2011
Reputation: 35
Location: Matrix
Post: #750
Nolimits & freak1:

Firstly, I really need to know your actual names, its hard to talk to guys with nickname lile freak. Smile Anyway, Please clean the previous installed data and reinstall every stuff:

1. Uninstall all addons from my repo
2. Go to userdata folder of xbmc using some SFTP tool if it is installed on remote device. Google for more info.
3. Delete script.module.turtle folder.
4. Delete the addons data folders for my addons.
5. Then install addons again.
find quote
Post Reply