[Release] Artwork Organizer Script

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,493
Joined: Jan 2009
Reputation: 167
Post: #106
(2012-05-07 05:11)gman3042 Wrote:  so.. the script seems to have worked fine.. as it transferred over all of the .tbn to the correct folder.. but its not showing any of the tvshows/movies fanart on the main screen.. its just a black screen.. i'm using aeon mq3.. its an option for the actual skin.. should I ask there or in here?

yes, best ask for hekp in the mq3 forum.
this script only handles the copying bit, nothing more...nothing less :-)

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Tycho91 Offline
Member
Posts: 68
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #107
Hi, I'm trying to use your script, it says "copy x" and seems to copy all my fanart, but I cant find it anywhere! The default location does not exist Sad

Running Windows 8 release btw
find quote
philipacentaur Offline
Member
Posts: 63
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #108
I'm assuming this addon isn't adapted to Frodo nightlies yet because the only things it exports relate to the music database, and only then when they're the only things selected for export in the settings. Otherwise, it just keeps looping through the categories and copying nothing.
find quote
Raytestrak Offline
Donor
Posts: 354
Joined: Sep 2011
Reputation: 3
Post: #109
(2012-06-27 04:23)philipacentaur Wrote:  I'm assuming this addon isn't adapted to Frodo nightlies yet because the only things it exports relate to the music database, and only then when they're the only things selected for export in the settings. Otherwise, it just keeps looping through the categories and copying nothing.

You assume correctly. I tried this on an OpenElec frodo based build, no luck.

XBMCbuntu on an Intel NUC (DC3217IYE). Onkyo NR-717. Canton Movie CD-1000. LG 42LM760S

If it ain't broke: break it, fix it, repeat
find quote
sidewalksuper Offline
Senior Member
Posts: 158
Joined: Nov 2010
Reputation: 1
Post: #110
I was having the same issue. My guess would be Frodo too Smile
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,493
Joined: Jan 2009
Reputation: 167
Post: #111
thanx for reporting the issue.
the script is indeed broken due to some recent changes in xbmc.

will look into it.

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 12,181
Joined: Jul 2011
Reputation: 170
Location: Dawn of time
Post: #112
(2012-06-28 00:10)ronie Wrote:  thanx for reporting the issue.
the script is indeed broken due to some recent changes in xbmc.

will look into it.

Perhaps wait until the music section thumbnails are also moved to the new db scheme?
Although it should become the same as the video section

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
(This post was last modified: 2012-06-28 00:13 by Martijn.)
find quote
borg13 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jul 2012
Reputation: 0
Post: #113
Hi there

Hope you can help. The organizer works great for movies en shows, but I've got a problem with the music fanart. The ArtistFanart folder is emty in \User\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\script.artworkorganizer\ArtistFan​art and also the ArtistThumbs folder. The TVShowFanart and MovieFanart has .tbn files in and works fine.

Any suggestions would be great!

Regards
find quote
Victory Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #114
Hi!

Any news about the broken addon on frodo?
Would be nice to have it, as frodo runs a lot better than eden on my machine.

:-)
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 12,181
Joined: Jul 2011
Reputation: 170
Location: Dawn of time
Post: #115
(2012-08-04 14:31)Victory Wrote:  Hi!

Any news about the broken addon on frodo?
Would be nice to have it, as frodo runs a lot better than eden on my machine.

:-)

Once we have some time.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote
mew1033 Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #116
What would be the best way to get this to run automatically? Say, once a day or something.

Thanks!
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,493
Joined: Jan 2009
Reputation: 167
Post: #117
pre-frodo version (for nightly builds only!):
script.artworkorganizer-1.0.0.zip

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
isamu.dragon Offline
Posting Freak
Posts: 976
Joined: Feb 2009
Reputation: 7
Location: T.A.R.D.I.S.
Post: #118
(2012-08-07 06:54)mew1033 Wrote:  What would be the best way to get this to run automatically? Say, once a day or something.

Thanks!

Agreed, sort of like the Artwork Downloader can be set to run at a specific time.

[Image: all-thin-banner@2x.jpg]
XBMC Server/Client:
Database Type: MySQL
OS: WIN7 64-Bit/XBMCbuntu CPU: i7/Intel Atom (Dual Core)
GPU: Nvidia GeForce GTX 760/Nvidia GeForce GT 520M RAM: 16GB/2GB (512MB GPU)
XBMC Version: Gotham/XBMCbuntu Gotham
find quote
gnolan Offline
Member
Posts: 69
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #119
Hi, I ran this script before setting a destination directory, can anyone tell me what the default directory is - i.e. where to find my newly split artwork? Thanks.
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,493
Joined: Jan 2009
Reputation: 167
Post: #120
(2012-09-06 23:16)gnolan Wrote:  Hi, I ran this script before setting a destination directory, can anyone tell me what the default directory is - i.e. where to find my newly split artwork? Thanks.

../userdata/addon_data/script.artworkorganizer

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Post Reply