[RELEASE] Official XBMC boblight Addon

  Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
AcidLiquid Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Mar 2015
Reputation: 0
Post: #1291
not exactly. The television shows the red color and the LEDs are blue.
(This post was last modified: 2015-03-25 21:21 by AcidLiquid.)
find quote
MrHenky Offline
Member
Posts: 55
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Location: Ritterhude, Germany
Post: #1292
So I did install the daemon as well and the message regarding the binary is gone. I want to say, that I didn't have to install the daemon, when installing XBMC boblight on my FireTV.

Anyway, the connection is working. Thanks for the info. Could be mentioned in the pop-up for the binary Wink
find quote
Memphiz Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 12,584
Joined: Feb 2011
Reputation: 122
Location: germany
Post: #1293
Its openelec specific.

AppleTV2/iPhone/iPod: HowTo find debug logs and everything else which the devs like so much: click here
HowTo setup NFS for XBMC: NFS (wiki)
HowTo configure avahi (zeroconf): Avahi_Zeroconf (wiki)
READ THE IOS FAQ!: iOS FAQ (wiki)
find quote
AcidLiquid Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Mar 2015
Reputation: 0
Post: #1294
nobody knows what the problem?
find quote
Memphiz Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 12,584
Joined: Feb 2011
Reputation: 122
Location: germany
Post: #1295
If red and blue are mixed up it normally means that something is not in RGB but BGR format. Try to change the color definitions in your boblightd like this:

http://pastebin.com/HDc52pfP

(basically change red with blue ...)

AppleTV2/iPhone/iPod: HowTo find debug logs and everything else which the devs like so much: click here
HowTo setup NFS for XBMC: NFS (wiki)
HowTo configure avahi (zeroconf): Avahi_Zeroconf (wiki)
READ THE IOS FAQ!: iOS FAQ (wiki)
find quote
AcidLiquid Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Mar 2015
Reputation: 0
Post: #1296
Thank you !! Try what you said, but changed everything. And only had to change the hexadecimal
find quote
Memphiz Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 12,584
Joined: Feb 2011
Reputation: 122
Location: germany
Post: #1297
Don't get that answer - could you reformulate it?

AppleTV2/iPhone/iPod: HowTo find debug logs and everything else which the devs like so much: click here
HowTo setup NFS for XBMC: NFS (wiki)
HowTo configure avahi (zeroconf): Avahi_Zeroconf (wiki)
READ THE IOS FAQ!: iOS FAQ (wiki)
find quote
BTopbas Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #1298
Hi Memphiz;

I have wetek device and raspberry pi b+ for led drive. I used before raspberry pi with openelec and hyperion. Now i want wetek and boblight. I installed raspbian on raspberry. I installed and make boblight. I create config and copy raspbian etc path.(boblight.conf). And i installed xbmc boblight addon and boblightd service on openelec(wetek device) I config xbmcaddon to boblight server my raspberry pi ip adress. And i restart both of systems. But no luck. What i missing? I trying use hyperion as server but leds stay same colors. Not change to video. Maybe xbmc boblight capture a small or big images. Anyone help with this? Raspberry pi and wetek and boblight.
find quote
fuuss Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #1299
Hi , I have since yesterday a weird problem with my boblight , It was working like charm for years now . So first I am using a xtreamer ultra 2 with Openelec 5.0.6 running

Since yesterday the LEd arround my TV are just updating like every minute . My Boblight is connected to a sedu board .

In the Boblight Log I just get this

http://pastebin.com/xV0SSYur

Here is the Kodi Debug Log
http://pastebin.com/ej52AyiA

It looks like Boblight is running and then stopping and so on ,

I have no clue why , maybe someone could help me out

Thx

.
find quote
Post Reply