[RELEASE] Radio Add-on (rad.io, radio.de, radio.fr) Music Plugin

  Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Rantanplan-1 Offline
Posts: 324
Joined: Jan 2013
Reputation: 1
Post: #316
Feature Request

First of all Thanks for this gr8! Addon.

I would have a "liddle" feature Request:

Would be gr8 if it would be Possible to be abel to login to the personal Radio.de account. To sync "my Stations" with several XBMC/Kodi and other Devices.

I have a Account on Radio.de to manage "my Stations" This works fine on my Smartphone. As soon as i'm logged in, i have my Favoret Channels/Stations on my Finertip.
In Kodi i have to set them manualy and multiple times for different Installations (which is a bit tedious). Also if i do a Fresh Install i have to do the Work again.Sad

So would be gr8 if you could alow to log in.

(This post was last modified: 2015-10-01 21:11 by Rantanplan-1.)
find quote
christoofar Offline
Posts: 402
Joined: Oct 2009
Reputation: 2
Location: SoCal
Post: #317
Hello, I've been trying to find an addon to allow me to play Radio Paradise in my Windowz 10/Kodi 15.2 HTPC. I came across this addon installed it & searched to find Radio Paradise. But when I try playing it, it shows to be working, but no audio . RP uses mp3 stream, so I should think there shouldn't be an issue? Other stations work fine.


Kodi 15.2,Asus Chromebox+OE,HTPC Win10
find quote
nestorkg Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #318
It is a great add on, I used it all the time.
After reinstall of Kodi, and recovering it's data,
all add ons are gone, and when I try to reinstall radio it reports failed to install dependency.
What are it's dependencies and how can I fix it?

(This post was last modified: 2015-10-20 22:51 by nestorkg.)
find quote
blenni Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #319

I have a problem with your addon.
I can start it on my HTPC and I can the see categories ("Sender in Ihrer Nähe", "Tipps der Redaktion", ...). But I cannot select one of the categories, if I try, nothing happens.
On another PC it is working without a problem (both on KODI 15.2)

I already tried reinstalling and deleting the folder in Kodi userdata.

Can you please help me?

Thank you.
(This post was last modified: 2015-11-08 17:19 by blenni.)
find quote
Post Reply