Help with tv sector!

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Porkie Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jan 2012
Reputation: 6
Post: #1
The TV SECTOR plugin works well on my PC with a wired Ethernet connection but as expected is horrible on my iPhone with the same wireless connection. My question is, is there a way to set a bitrate limit for this plugin or other plugins that do not have a configuration menu?

if you like my work feel free to donate to me on Paypal. Send all donations to porkenhimer@yahoo.com from PayPal.
find quote
Bankie Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Location: Glasgow
Post: #2
TV Sector is a brilliant plugin with great channels.

Bluecop had it on his repo as a test and it worked great on atv2. Can only hope it is put back on the repo.
find quote
woodg8 Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #3
Where can I get the tvsector plugin from, is it still working?
find quote
tbl178 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #4
looking for it too
find quote
hunkyn Offline
Fan
Posts: 410
Joined: May 2011
Reputation: 1
Location: Universe
Post: #5
Can someone copy the TVsector folder from addons and userdata\addon_data folders? This would be great

Thanks in advanceBig Grin

Intel® Quad Core i5 Sandybridge @3.40GHz | ASRock Z775 Mobo 8GB DDR3 Ram | Logitech K400 Keyboard |
| Logitec Harmony 550 Remote| 46' Samsung LCD TV | Onkyo TX-S605 w/ Bose 5.1 Surround
find quote
bladeds Offline
Senior Member
Posts: 175
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #6
Anyone got this
find quote
bladeds Offline
Senior Member
Posts: 175
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #7
It is here but need to be compiles I think
http://code.google.com/p/bluecop-xbmc-re...pec=svn308
Anyone
find quote
Mikkelmic Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #8
bladeds Wrote:It is here but need to be compiles I think
http://code.google.com/p/bluecop-xbmc-re...pec=svn308
Anyone

With you on this one, please help? ;-)
find quote
bladeds Offline
Senior Member
Posts: 175
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #9
if you go over the live streams thread black out worm has a xml file with all the streams from tvsector
find quote
Mighty_Diamond Offline
Member
Posts: 88
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #10
Anyone used a password from Fb to access the protected streams? Curious if they are any good.
find quote
bladeds Offline
Senior Member
Posts: 175
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #11
they dont exist
find quote