Poster.jpg not displayed

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
rlanfran Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #1
I've newly installed Eden and Aeon Nox

But impossible to see any poster.jpg in the TV-Shows.

The "Use poster.jpg" option is enable.

Any idea ? Thanks in advance for your help
find quote
Maxoo Offline
Fan
Posts: 396
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Location: Paris, France
Post: #2
How are your sources configured ?
You could start by an example of your folder structure.

Admin @ Passion-XBMC
(official french community)
find quote
rlanfran Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #3
The TV-Shows are in a Samba share, after that all episodes are classified by TV-Shows and seasons:

e.g. smb://192.168.1.10/series/dexter/season 1/dexter_s01e01.avi

The folder.jpg are correctly saved in the TV-Shows folder but are not displayed in Aeon Nox.
find quote
Maxoo Offline
Fan
Posts: 396
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Location: Paris, France
Post: #4
I have the same setup (SMB shares), and it works. Try deleting textures.db.

Also there is new labels for thumbs available, so maybe that's it ? (post eden)

Admin @ Passion-XBMC
(official french community)
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 14,121
Joined: Jul 2011
Reputation: 203
Location: Dawn of time
Post: #5
(2012-03-27 09:14)Maxoo Wrote:  I have the same setup (SMB shares), and it works. Try deleting textures.db.

Also there is new labels for thumbs available, so maybe that's it ? (post eden)

deleting it won't help.
With post Eden hasn't been done anything with the skin.

poster.jpg should work just fine (not folder.jpg , that will only be of use when scanning your library from scratch)

Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
find quote
rlanfran Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #6
poster.jpg is also in the folder.

Nothing is displayed by Aeon, the logo.png don't work either.
find quote
Manos Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #7
I have the same problem for a long time...
find quote
pred Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #8
Same problem here since the update to Eden.
Even the Logo's are gone.

my TV Show stucture is:

<Shownames>\
- Seasons\...
- logo.jpg
- folder.jpg
- poster.jpg
- clearart.jpg
(This post was last modified: 2012-03-29 10:07 by pred.)
find quote
The_Dogg Offline
Fan
Posts: 385
Joined: Feb 2004
Reputation: 4
Location: Canada
Post: #9
(2012-03-29 10:06)pred Wrote:  Same problem here since the update to Eden.
Even the Logo's are gone.

my TV Show stucture is:

<Shownames>\
- Seasons\...
- logo.jpg
- folder.jpg
- poster.jpg
- clearart.jpg

it should be logo.PNG and clearart.PNG not jpg

I've been using eden builds for a while and it's all working fine for me

Hardware: Revo 3610 + SSD - Harmony 700 Remote
Software: XBMCBuntu Gotham - Sickbeard - SabNZBd+

[Image: all-thin-banner.jpg]
find quote
rlanfran Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #10
Logo.png is also at the good place. But nothing is displayed.
find quote
phil65 Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 6,019
Joined: Mar 2009
Reputation: 113
Location: Cologne, Germany
Post: #11
(2012-03-29 10:06)pred Wrote:  Same problem here since the update to Eden.
Even the Logo's are gone.

my TV Show stucture is:

<Shownames>\
- Seasons\...
- logo.jpg
- folder.jpg
- poster.jpg
- clearart.jpg
should be
Code:
<Shownames>\
      - Season 01\
               s01e01....mkv
              etc
     - Season 02\...
               s01e02...mkv
      - logo.png
      - folder.jpg
      - poster.jpg
      - clearart.png
(This post was last modified: 2012-03-29 17:30 by phil65.)
find quote
rlanfran Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #12
I have exactly this configuration. No logo nor poster are displayed.
There is really a bug with Eden or aeon.
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 14,121
Joined: Jul 2011
Reputation: 203
Location: Dawn of time
Post: #13
(2012-03-29 19:10)rlanfran Wrote:  I have exactly this configuration. No logo nor poster are displayed.
There is really a bug with Eden or aeon.

post a full Debug Log on pastebin.com or paste.ubuntu.com and put the link here

Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
(This post was last modified: 2012-03-29 19:13 by Martijn.)
find quote
rlanfran Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #14
I solved it with the help of this thread.

Thanks
find quote