scrape evrything from one folder

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
orenmi Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Location: Israel
Post: #1
this is a very basic option that works perfectly well in boxee.
i used to have all TV episodes and movies in one folder and everything was displayed in the correct way.
why do we have to choose only one content that is in this folder?

also, an important option is to manually change the selected show/movie info through search.
find quote
isamu.dragon Offline
Posting Freak
Posts: 976
Joined: Feb 2009
Reputation: 7
Location: T.A.R.D.I.S.
Post: #2
how would it detect what was TV Show, and what was Movie?

[Image: all-thin-banner@2x.jpg]
XBMC Server/Client:
Database Type: MySQL
OS: WIN7 64-Bit/XBMCbuntu CPU: i7/Intel Atom (Dual Core)
GPU: Nvidia GeForce GTX 760/Nvidia GeForce GT 520M RAM: 16GB/2GB (512MB GPU)
XBMC Version: Gotham/XBMCbuntu Gotham
find quote
orenmi Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Location: Israel
Post: #3
How boxee is doing it?
i dont think its that hard. if the names are not repeating.

also, do i have to manualy update the source every time i add something new, or there is something i need to enable to do that auto?
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 12,165
Joined: Jul 2011
Reputation: 170
Location: Dawn of time
Post: #4
(2012-03-31 13:41)orenmi Wrote:  How boxee is doing it?
i dont think its that hard. if the names are not repeating.

also, do i have to manualy update the source every time i add something new, or there is something i need to enable to do that auto?
And that's exactly the point. If the names are correct. If they aren't you will go bitching at XBMC why the hell it scrapes a tvshow as a movie or vice versa.


You have auto update on startup or a library auto update add-on in repo

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote
isamu.dragon Offline
Posting Freak
Posts: 976
Joined: Feb 2009
Reputation: 7
Location: T.A.R.D.I.S.
Post: #5
(2012-03-31 14:01)Martijn Wrote:  
(2012-03-31 13:41)orenmi Wrote:  How boxee is doing it?
i dont think its that hard. if the names are not repeating.

also, do i have to manualy update the source every time i add something new, or there is something i need to enable to do that auto?
And that's exactly the point. If the names are correct. If they aren't you will go bitching at XBMC why the hell it scrapes a tvshow as a movie or vice versa.


You have auto update on startup or a library auto update add-on in repo

you can even do what I do and map a key to update (mine is Ctrl+U for Video, Ctrl+Y for Music)

[Image: all-thin-banner@2x.jpg]
XBMC Server/Client:
Database Type: MySQL
OS: WIN7 64-Bit/XBMCbuntu CPU: i7/Intel Atom (Dual Core)
GPU: Nvidia GeForce GTX 760/Nvidia GeForce GT 520M RAM: 16GB/2GB (512MB GPU)
XBMC Version: Gotham/XBMCbuntu Gotham
find quote
orenmi Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Location: Israel
Post: #6
(2012-03-31 14:01)Martijn Wrote:  
(2012-03-31 13:41)orenmi Wrote:  How boxee is doing it?
i dont think its that hard. if the names are not repeating.

also, do i have to manualy update the source every time i add something new, or there is something i need to enable to do that auto?
And that's exactly the point. If the names are correct. If they aren't you will go bitching at XBMC why the hell it scrapes a tvshow as a movie or vice versa.


You have auto update on startup or a library auto update add-on in repo


boxee is doing it perfectly well without any intervention from my side.
i used to have everything in one folder and it displayed it perfectly.
find quote
YodaEXE Offline
Fan
Posts: 455
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #7
Then go back to using Boxee and stop whining here. You've been given reasonable explanations as to why it's not going to happen, and how to accomplish the other things you've mentioned.
find quote
orenmi Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Location: Israel
Post: #8
i suggest you grow up a bit and then start answering people.
find quote
prae5 Offline
Team-XBMC Forum Moderator
Posts: 2,064
Joined: Jan 2009
Reputation: 34
Location: Cambridge, UK
Post: #9
(2012-04-01 13:38)orenmi Wrote:  i suggest you grow up a bit and then start answering people.

There really is no need for that.

You have been told its not supported and doesn't work that way - sorry if you don't like it but thats how it is. XBMC is not boxee and likewise boxes is not XBMC. Equally i've seen just as many issues with scanning with boxee.
find quote