What can I do to get

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
hdmax Offline
Member
Posts: 92
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #1
" 's " on titles to show properly? I had to reinstall XBMC, and even though I used Export video library, then import video library, most the the titles that have an " 's " ends up looking like " 's " such as this title " Adam's Apple "
When you have an movie library the size of mine, (Well over 6,000 Movies!) it gets really old having to go in and fix this every time, also movie description, and cover posters get changed when rebuilding the library. It is going to take me days to fix these problems, ones that I have fixed at least 4 times in the past.
I searched for this problem, but found nothing, I know I am not the only one with these issues.

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
kricker Offline
Team-XBMC QA Specialist
Posts: 3,537
Joined: Apr 2004
Reputation: 20
Location: Knoxville, TN
Post: #2
I have a handful of movies that have " 's " in the title. They all show up just fine. Is there an issue with the exported file? Do the " 's " get messed up in the export?

Read this before using these builds.
XBMC win32 SVN builds
Changelog
find quote
hdmax Offline
Member
Posts: 92
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #3
Thanks for the reply!
When I do the export, I choose single file instead of separate files. Not sure if that makes a difference. I had my entire movie library setup the way I wanted it, but had issues with a couple plugins, so re-installed XBMC and imported the library. I don't know if the export got messed up, but if it did, then it does every time I do this process.

Every movie in my collection is titled as such " Movie Title (year) " (Without the quotes!) Would it be better to change them all to " Movie Title [year] " ( [ ] brackets instead of ( ) parentheses!) Folder structure is " Server\All Movies\Movie Title (year)\Movie Title (year).mkv (Or .mp4, .avi ect.ect)
Another issue I have is with multiple versions of the same titled movies with different years. Such as "A Christmas Carol" I have 5 versions, however even with the correct year in the title, XBMC always uses the 2010 version for all, then I must go in and update each movie version separately. I have other movies like this as well.


(2012-04-13 20:07)kricker Wrote:  I have a handful of movies that have " 's " in the title. They all show up just fine. Is there an issue with the exported file? Do the " 's " get messed up in the export?

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
kricker Offline
Team-XBMC QA Specialist
Posts: 3,537
Joined: Apr 2004
Reputation: 20
Location: Knoxville, TN
Post: #4
Mine are all named:
Movies\Movie Title (year)]\Movie Title.xxx

Movie with the same name but different years (I only have a few of these) seem to scan fine.

Read this before using these builds.
XBMC win32 SVN builds
Changelog
(This post was last modified: 2012-04-16 17:22 by kricker.)
find quote