Linux - Many Thumbnails and fanart don't display after upgrade to Eden

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
spoxta Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #1

I just now updated from Dharma to Eden. The immediate observation is that Movie Thumbnails and Fanart (i.e. Movie covers and fanart) are no longer displaying for many movies (but not for all, for some movies it is still there).

Looking in the xbmc.log, I noticed that xbmc tries to get the image from a remote serverConfused Why is not using the locally cached copy?

Here are more system infos:

System: i686 Ubuntu Maverick 10.10. Updated less than 1 week ago (don't recall exact date, sorry).
Kernel: Linux 2.6.35-32-generic #67-Ubuntu SMP Mon Mar 5 19:35:26 UTC 2012 i686

XBMC: updated from git and built from source.
XBMC 12.0-ALPHA2 Git:20120512-3dbd083

Ok, this seems I've pulled an unstable development version from git.

Hmmm I guess I will have to add a particular release-tag? Ok will try to read more how to get a working version, but if someone has a quick suggestion, it would be appreciated.

find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 14,403
Joined: Jul 2011
Reputation: 207
Location: Dawn of time
Post: #2
read this:

Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
find quote
spoxta Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #3
Thanks a lot. That explains it. I went back to clone the Eden branch and build it now, though.
find quote