Windows - XBMC on Win7: Could not connect to network server

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
rosco83 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Thumbs Down  XBMC on Win7: Could not connect to network server
Post: #1
Hello there, new to all this and have had a search without much sucess as to helping me with my problem.

I'm running the latest windows xbmc from xbmc.org on a Windows 7 laptop. I'm only looking to play streams on the laptop at this moment in time.

http://www.xbmchub.com/blog/2012/04/24/f...-for-xbmc/

I followed the steps on the above site to allow me to enter the details and add Fusion as a files source but when clicking on it again it displays the message in a window entitled Remote Share, "could not connect to network server". Also, when i go to Addons > Install from zip file, the directory shows as a red icon and does not let me view the files.

I'm connected fine to the internet but really not sure where to go from here. Hopefully my logfile below can help someone shed some light?

Log file: http://pastebin.com/QK4aLAej

Thanks in advance.
(This post was last modified: 2012-10-02 18:04 by rosco83.)
find quote
artrafael Offline
Team-XBMC Forum Moderator
Posts: 6,344
Joined: Jul 2010
Reputation: 113
Location: USA
Post: #2
Welcome to the XBMC forums.

Please do not paste log contents inline with your post. Instead, upload the contents of your entire debug log (xbmc.log) to http://www.pastebin.com or http://www.xbmclogs.com and post just the URL link to your uploaded log here with your reply. Thanks.
find quote
rosco83 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #3
Apologies for that - jumped the gun. Have now pasted my log to pastebin:

http://pastebin.com/QK4aLAej
find quote
rosco83 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #4
Bump. Can anyone help with this?
find quote
helta Offline
Fan
Posts: 409
Joined: May 2009
Reputation: 10
Post: #5
you need to post the debug log, not just the normal log. Re-read artrafael's post.
find quote
rosco83 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #6
(2012-10-02 19:03)helta Wrote:  you need to post the debug log, not just the normal log. Re-read artrafael's post.

Helta, can you tell me where i've gone wrong, please? I've followed the wiki and debugging has been enabled in the settings and i pasted the full log in the above link?

I've given it another attempt, though. Is this correct?

http://xbmclogs.com/show.php?id=9730

Sorry about this.
find quote
rosco83 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #7
Bump.
find quote
rosco83 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #8
And again.
find quote
rosco83 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #9
Bump.
find quote
Fry7 Offline
Donor
Posts: 204
Joined: Mar 2011
Reputation: 3
Location: Ruhrpott, Germany
Post: #10
As line 293 of your debug.log states, there might be a typo in your source definition:

Code:
WARNING: XFILE::CFactoryDirectory::Create - Unsupported protocol(http) in http://fusion.xbmchub.com/

Verified that?

Bye,
Fry
_____________
XBMC v13.2
MediaPortal TV-Server v1.8
OrigenAE S16V | Soundgraph VFD | Montellese's/cdenfert's XBMC on iMon Display
Core i3-2100T/HD2000 | Win7 x64
find quote