(UK ONLY)SkyGO Working now in XBMC

  Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
syborg Offline
Fan
Posts: 480
Joined: Feb 2012
Reputation: 4
Post: #1126
(2015-06-14 21:45)paulsavo1 Wrote:  Hi Syborg so am i right in saying the addon works sgain but only for the live channels?

yes that is correct - sky have made some significant changes to to their code everything has been moved to Javascript which makes parsing the urls for playing difficult.

I cant fully test at the moment as I have made too many changes to my devices this month but once I am able to I will try again.

Skygo Addons Repo
Repo - Skygo V2

SkyGo V2 Addon Forum
find quote
paulsavo1 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Post: #1127
Hi Synorg can you please help, not sure wot to do, installed launcher v2, put my log in details in and launched it click live tv,but all i get is links re ervice status, help and products
find quote
kevwiener Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Post: #1128
any chance that this can be modified for foxtel play for use within OZ, i know there is an APi for foxtel so all of the settings could be grabbed from there .

kev
find quote
paulsavo1 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Post: #1129
can any1 get this working?
find quote
misn Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #1130
can i get working addon please i cant find the latest version
find quote
Post Reply