(UK ONLY)SkyGO Working now in XBMC

  Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
syborg Offline
Fan
Posts: 480
Joined: Feb 2012
Reputation: 5
Post: #1126
(2015-06-14 21:45)paulsavo1 Wrote:  Hi Syborg so am i right in saying the addon works sgain but only for the live channels?

yes that is correct - sky have made some significant changes to to their code everything has been moved to Javascript which makes parsing the urls for playing difficult.

I cant fully test at the moment as I have made too many changes to my devices this month but once I am able to I will try again.

Skygo Addons Repo
Repo - Skygo V2

SkyGo V2 Addon Forum
find quote
paulsavo1 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Post: #1127
Hi Synorg can you please help, not sure wot to do, installed launcher v2, put my log in details in and launched it click live tv,but all i get is links re ervice status, help and products
find quote
kevwiener Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Post: #1128
any chance that this can be modified for foxtel play for use within OZ, i know there is an APi for foxtel so all of the settings could be grabbed from there .

kev
find quote
paulsavo1 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Post: #1129
can any1 get this working?
find quote
misn Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #1130
can i get working addon please i cant find the latest version
find quote
por1971 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2015
Reputation: 0
Post: #1131
Hi
I am new to Kodi and I am trying to get a Sky Go add on working on it.

I have a new Medion Tablet (Android 5.0) that for some reason will not allow the regular Sky Go app to run
It's a problem with the chip set (Intel Atom Z3735F) according to the Sky community.

So I downloaded Kodi and installed the Total installer and the Sky Go launcher (V2 I think), and entered by username and password in the config area etc.

But when I try to launch any Sky sports channel I get a generic error like 'Sky Go Launcher failed', 'Please check log'

Does anyone know how I can get a more detailed log or how I can resolve the problem ?

By the way I am in Ireland rather than the UK if that makes any difference.
find quote
UsefulG Offline
Donor
Posts: 93
Joined: Jun 2015
Reputation: 2
Post: #1132
@por1971 Total Installer is a banned add-on so no help for that here. Remove all of that TotalXBMC junk and try again.

Main HTPC: Kodi Isengard 15.1 | Intel i7 4770k, 8 GB Ram 1866Mhz, Crucial SSD for OS and Kodi, 4x 3TB WD Red in RAID 5 for Media and PVR recordings, Blackgold 3650 DVB-T2, Windows 8.1

Test Dev: Kodi Isengard 15.1 | 2012 Macbook Pro, Windows 10
find quote
por1971 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2015
Reputation: 0
Post: #1133
(2015-08-20 11:48)UsefulG Wrote:  @por1971 Total Installer is a banned add-on so no help for that here. Remove all of that TotalXBMC junk and try again.

Thanks for that info

It's a good place to start.
find quote
por1971 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2015
Reputation: 0
Post: #1134
Can someone just clarify something for me.

Is the Sky Go launcher actually available for Kodi on Android or is it windows only ?

I'm using Android
find quote
Post Reply