[MOD] Cirrus Extended - Support thread

  Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
tris20 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #541
Just wanted to thank the skinners.

what a great skin thanks a lot.
find quote
mexxenpsv Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #542
Great skin thanks
find quote
paradix Offline
Skilled Skinner
Posts: 283
Joined: Sep 2011
Reputation: 11
Post: #543
Thnx for the appreciation. It's good to know that I'm not doing it just for myself Wink
find quote
gates Offline
Senior Member
Posts: 114
Joined: Jun 2010
Reputation: 0
Location: France
Post: #544
hi paradix,

thx again Smile

I haven't time to test your new version (3.3.2) with skin shortcut.
Some did ?

I've worked on a "mod" there few days ... just a mod of the homescreen widget.
I will show some screen later.
But maybe, it will be better to wait the new version with shorcut ? i guess there is a lot of change in home.xml
find quote
paradix Offline
Skilled Skinner
Posts: 283
Joined: Sep 2011
Reputation: 11
Post: #545
This version doesn't have so much changes in the home code.
But 3.3.1 had a lot as the whole "recently added" widget was completely rewritten. So check on what version you worked.
find quote
gates Offline
Senior Member
Posts: 114
Joined: Jun 2010
Reputation: 0
Location: France
Post: #546
"But 3.3.1 had a lot as the whole "recently added" widget was completely rewritten"

I see that ... and i'm not a big fan ... that's why I started to code Wink

[Image: 5s1WnRn.jpg]

but as you know, i've a lot to do ^^
I plan to make a lot with top album/song/movie
working with playing
and get a recommended tv-show widget based on tv-show playlist (ie for separate tv-show and anime/mangas)

will be happy to share this to anyone wants
find quote
paradix Offline
Skilled Skinner
Posts: 283
Joined: Sep 2011
Reputation: 11
Post: #547
Well, there hasn't been lot of changes in the widgets in terms of layout.
I only added the possibility to display different content in the widgets if you have installed script.extendedinfo and service.library.provider.
I'm also working on a possibility to configure (enable/disable) the content of the widgets.

What you present is a completely different view and I think you can't call it a widget any more. It takes all the available space on the screen.
From my point of view a widget is something simple and smart Smile
find quote
gates Offline
Senior Member
Posts: 114
Joined: Jun 2010
Reputation: 0
Location: France
Post: #548
I'm totally agree with she "simple and smart".

ths screenshot was on a focus element
the main layout is the same than the previous widget, but i replace the 5 five horizontal fanart by poster.
find quote
barney222 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #549
pls i cant see this icon for subtitles in Cirrus Extended. in confluence skin no problem. Only cirrus extended missing this subtitle icon. i have CE 3.3.2 version

thanks for help

[Image: HIcgcNP.jpg]
(This post was last modified: 2015-08-26 12:54 by barney222.)
find quote
paradix Offline
Skilled Skinner
Posts: 283
Joined: Sep 2011
Reputation: 11
Post: #550
Here you go:
  • Navigate to subtitles
[Image: screenshot000.png]
  • Submenu slides out
[Image: screenshot002.png]
find quote
paradix Offline
Skilled Skinner
Posts: 283
Joined: Sep 2011
Reputation: 11
Post: #551
(2015-08-14 12:18)gates Wrote:  I'm totally agree with she "simple and smart".

ths screenshot was on a focus element
the main layout is the same than the previous widget, but i replace the 5 five horizontal fanart by poster.

That can be done easily in the new layout. I can add a view where poster will be shown instead of icon/thumb/fanart. Now changing the layout is easy.
find quote
barney222 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #552
[quote='paradix' pid='2090293' dateline='1440588541']
Here you go:

hi paradix, i must activate subtitle menus? how? i cant see it

[Image: P0UBbHf.jpg]
(This post was last modified: 2015-08-30 22:24 by barney222.)
find quote
paradix Offline
Skilled Skinner
Posts: 283
Joined: Sep 2011
Reputation: 11
Post: #553
What exactly are you watching? The Subtitle button shows only when you play movies or episodes from library.
I assume it wouldn't show if you are playing movies from the files view (not added to Kodi library).
find quote
barney222 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #554
yet its not from library, in cirrus have not this button, not from librarry confluence have this button

this photo is from confluence NO LIBRARY [Image: wfvihqa.jpg]

the button is ok. in cirrus no exist.
(This post was last modified: 2015-08-31 22:59 by barney222.)
find quote
paradix Offline
Skilled Skinner
Posts: 283
Joined: Sep 2011
Reputation: 11
Post: #555
Yeah, that's a difference compared to Confluence.
I'll consider changing it for next release.
find quote
Post Reply