VNSI versions and compatibility

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 4,022
Joined: Jul 2010
Reputation: 78
Location: Munich
Post: #61
hmm, the last message is different. could you try to checkout release 1.2.1? https://github.com/FernetMenta/vdr-plugi...ree/v1.2.1

master is a development branch and it is possible that this just a bug. we will investigate
(This post was last modified: 2015-02-14 23:05 by FernetMenta.)
find quote
zeebee Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Oct 2013
Reputation: 3
Post: #62
Compiled it but results are the same:
http://pastebin.com/A30wm9kG

Seems always to happen after watching a recording.
find quote
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 4,022
Joined: Jul 2010
Reputation: 78
Location: Munich
Post: #63
@zeebee how exactly do you change channels? looks like it first stops playback of current channel and then start playback of new channel. could you post kodi.log too?
find quote
zeebee Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Oct 2013
Reputation: 3
Post: #64
Now I haven't pressed stop at any time. Just switched channel one time, then one recording and after that live tv doesnt work anymore. Recordings play fine throug.

Kodi.log:
http://pastebin.com/5MrrFYZN

Syslog:
http://pastebin.com/4VjB59V5
find quote
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 4,022
Joined: Jul 2010
Reputation: 78
Location: Munich
Post: #65
could you please describe step by step what exactly you do to trigger this issue.
find quote
zeebee Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Oct 2013
Reputation: 3
Post: #66
1. put kodi in debug mode and restarted it
2. goto live tv and choose channel 1
3. switch to channel 2
4. start playing a tv recording
5. tried to choose channel 1, nothing happens
6. exit kodi

For me it seems to happen if I first watch live tv everything works fine for multiple channels. But if I view a recording and then try again to watch live tv it doesn't work anymore. I if first watch a recording and then live tv it also works. But after watching a recording live tv stops working. VDR is installed on a cubietruck with debian jessie.
find quote
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 4,022
Joined: Jul 2010
Reputation: 78
Location: Munich
Post: #67
you start the recording without having stopped live tv? then start live without having stopped the recording?
find quote
zeebee Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Oct 2013
Reputation: 3
Post: #68
I start playing a previous recording without stopping live tv. Then start live without stopping playback of the recording.
find quote
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 4,022
Joined: Jul 2010
Reputation: 78
Location: Munich
Post: #69
I tried this scenario many times with current master and was not able to trigger the issue.
find quote
zeebee Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Oct 2013
Reputation: 3
Post: #70
Ok, I finally found it. It only happens when Timeshift to RAM is active. Timeshift to file is fine. Thank you for your support!
find quote
FernetMenta Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 4,022
Joined: Jul 2010
Reputation: 78
Location: Munich
Post: #71
thanks, I will test with this setting
find quote
Post Reply