CCM - Confluence Customizable Mod

  Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
trogggy Offline
Fan
Posts: 320
Joined: Mar 2011
Reputation: 15
Location: Monthou sur Cher, France
Post: #1696
It's either that or edit guisettings.xml directly - which might be quite a bit quicker if you're happy doing it.
find quote
K405 Offline
Junior Member
Posts: 43
Joined: Oct 2007
Reputation: 0
Post: #1697
Can some one help me please?

[Image: Rcg1ywC.png]

I would like to change the item position and quantity of the Recently added widget.

Should I be looking at these?

.kodi/addons/skin.ccm.helix/720p/IncludesHomeAddOnSystem.xml
.kodi/addons/skin.ccm.helix/720p/SkinSettings.xml

Any hints?
(This post was last modified: 2015-06-22 19:21 by K405.)
find quote
milosd024 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Post: #1698
Does anyone have any experience using Super Favorites. with the CCM skin? I am trying to use a SF folder of tv shows via as a widget on my home screen. I get the list of shows, art & etc to display fine as a widget under the home section I want but when i click one of them, the episode content flashes briefly then disappears and I am taken default Videos folder (i.e. files, playlist & video add-ons). It would be an amazing option to use a SF folder as content for a widget! how can i get this to work? why is it taking me to the default Videos folder and not to the SF link location? everything work fine if I access all the favorites within SF but doesn't work via widget in CCM. Thanks for the help!
find quote
MOBIDROID Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Post: #1699
i cant seem to install the skin from the repo , on my phone running the kodi 15 beta 2.
i can install the repo, but i can not open it to choose the skin.

any ideas? or is it helix only?

thanks
find quote
K405 Offline
Junior Member
Posts: 43
Joined: Oct 2007
Reputation: 0
Post: #1700
(2015-05-26 21:34)Tuanhuy Wrote:  Hello all,

Is there a way for me to change the word "LIVE TV" to "TV"?

[Image: LiveTV-Old-screenshot.png]

What xml file should I modify to have this change?

Thanks in advance,

For future reference you can change this by editting the label in /userdata/guisettings.xml

Code:
<setting type="string" name="skin.ccm.helix.HomeItem.4.Label">TV</setting>
find quote
Andy L Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #1701
(2015-06-22 18:40)K405 Wrote:  
(2015-06-21 12:27)Andy L Wrote:  Just started using CCM and pleased with it so far. I have a couple of questions:

1. How do I get the main menu items to display in all caps?

Hi Andy,

I ended up doing them all over as there is no option to rename. So go to Skin settings -> Home Menu Items -> Menu Item - 1 -> Clear Menu Option that deletes that entry. Recreate the entry and after the 1st OK keyboard dialog pops up with the name, change it to all caps. Maybe someone else has a better option. Smile

(2015-06-22 18:43)trogggy Wrote:  It's either that or edit guisettings.xml directly - which might be quite a bit quicker if you're happy doing it.

Thanks - I ended up editing guisettings.xml directly and that's done the trick.
find quote
GAMacky Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Post: #1702
Hi newbie here. I've been very pleases with Kodi and its capabilities using it this past week. The one thing that bothers me is that on the Movies page, when I have added enough to my library (3000+ titles), it is taking forever to load the page. I noticed that it seems to be adding up the movie duration and updating the label on the lower right. So I poked around and found the skin include.xml file that has that control. I commented out the control so it doesn't show anymore. But it still takes forever. I have a feeling that even if that control doesn't show it, the skin or Kodi is still calculating the total duration. I was hoping that this skin will do it differently, but apparently not. Is that something that you can look into? Or is it something that's native to Kodi? Any help or suggestions would be greatly appreciated.
find quote
MOBIDROID Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Post: #1703
(2015-06-23 22:43)MOBIDROID Wrote:  i cant seem to install the skin from the repo , on my phone running the kodi 15 beta 2.
i can install the repo, but i can not open it to choose the skin.

any ideas? or is it helix only?

thanks

i got this working in Kodi 15 beta 2

it took a while for the repo content to become visible and accesible.

is working fine now , thanks
find quote
Dom61 Offline
Member
Posts: 51
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Location: Italy
Post: #1704
Good morning

Under scraper, you can have the "Manage ...> Edit sort title" as in skin Aeon Nox?

[Image: 24guazt.jpg]

[Image: s24llg.jpg]

Thanks
(This post was last modified: 2015-06-29 15:11 by Dom61.)
find quote
Post Reply