No complete osd during pause, forward with some movies

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
scorpie Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #1
Hi,

I switched from conflunce to hybrid some days ago and I don't regred it. i like this skin.

But as I wrote I do have some little problems with the osd. I think it is skin related, cuz with confluence or confluence customizable mod it is ok.

Hybrid - with OSD

[Image: troopershybridosd.jpg]


Hybrid - No OSD

[Image: smithhybridnoosd.jpg]


Confluence - with OSD

[Image: smithconfluenceosd.jpg]

Any ideas?
scorpie
find quote
Mudislander Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,684
Joined: Jun 2009
Reputation: 39
Post: #2
Have you turned it off in the settings ? SkinSettings --> General -->Under heading Video OSD --> Hide Seek Bar OSD During Fullscreen Playback

Noli illegitimi carborundum
find quote
scorpie Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #3
No, it is not turn off. The OSD ist there when I play other movies. It happens with two movies "Mr and mrs smith" and "fire with fire"
These are the latest films I got and I ripped them the same day. Don't know if this has something to do with it. But as I wrote I see the OSD with Confluence
(This post was last modified: 2013-05-26 13:34 by scorpie.)
find quote
scorpie Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #4
No one?
find quote
BlissSol Offline
Member
Posts: 57
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Location: Melbourne, Australia
Post: #5
Scorpie - i have a collection of some 900 movies on my Server (which streams thru to my XBMC box), and for some reason 1 movie (out of approx 900), wont display *any* On Screen Display when playing it.
So i figure... if (approx) 899 movies are fine with OSD, while 1 movie has no OSD ~ its most likely not an XBMC or Hybird issue... but rather something with 'how' the movie was encoded, or the movie file itself.
find quote
scorpie Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #6
Hm, thanks for the answer.

But what should I say. If you look at the pics above you will see that the osd is just not visible with hybrid (just for some movies, not for all)

Movie1/hybrid=no osd
Movie1/confluence=osd
find quote
derders Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2013
Reputation: 0
Post: #7
Hi,

I think I have a similair problem with OSD

pls have a look at screenshot - there is no "slider" and no title shown just "Streaming Media"

I have tired to uninstall/install - reset settings in skin - checked "Hide Seek Bar OSD During Fullscreen Playback" and and but everytime the same with 1.0.5
If I install version 1.0.2 everything is fine - but in this version I have no FanArt / CoverFlow menü

I am on Win8 64
[Image: 32qk8sms.png]


update:

if I play a file from my harddrive I have all working - but not with streaming media´s
why is there a difference? If I play a streaming media and want to skip to a point where I stopped watching I need this "bar" too

can you tell me where to find this setting ?
(This post was last modified: 2013-08-23 18:37 by derders.)
find quote