Release - Songza Music Plugin

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
avens19 Offline
Member
Posts: 75
Joined: Jan 2013
Reputation: 2
Post: #31
Yup, adjust your proxy settings under Settings -> System
find quote
jbman Offline
Junior Member
Posts: 22
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #32
Perfect got it working.

Thanks heaps, that extra line helped find the issue really quickly

Cheers
find quote
youngt2 Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #33
How can I clone just the plugin.audio.songza directory to my addon directory? I can only figure out how to clone the top directory which isn't labeled correctly for the plugins folder...

Also, I still get only one song on repeat!
find quote
avens19 Offline
Member
Posts: 75
Joined: Jan 2013
Reputation: 2
Post: #34
Firstly, if you just want to use the plugin, cloning the repo is unnecessary. Simply download the .zip file from the repo and install it using Settings -> Addons -> Install from zip file.

Secondly, please ensure that you are using the ByALongShot repo, not djcode.
find quote
uluana Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Post: #35
Great addon, really nice. Thanks! Smile
find quote
dfishburn Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Location: Ontario, Canada
Post: #36
Thanks for the addon.

I am just giving it a try on my Original AppleTV, running Eden (xbmc 11). The Original ATV cannot be upgraded to 12.

I get script failed when I click on "Concierge".

I turned on XBMC debug and ran it again and posted the xbmc.log to pastebin.

It seems to be failing here:
Code:
12:20:11 T:64203776   DEBUG: Process - Entering source directory /Users/frontrow/Library/Application Support/XBMC/addons/plugin.audio.songza
12:20:11 T:64203776   DEBUG: Instantiating addon using automatically obtained id of "plugin.audio.songza" dependent on version 2.0 of the xbmc.python api
12:20:12 T:2684407808   DEBUG: ------ Window Init (DialogBusy.xml) ------
12:20:13 T:63057408    INFO: Loading skin file: DialogProgress.xml
12:20:13 T:63057408   DEBUG: DialogProgress::StartModal called
12:20:13 T:63057408   DEBUG: ------ Window Init (DialogProgress.xml) ------
12:20:14 T:64203776    INFO: -->Python script returned the following error<--
12:20:14 T:64203776   ERROR: Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
12:20:14 T:64203776   ERROR: Error Contents: 'module' object has no attribute 'File'
12:20:14 T:64203776   ERROR: Traceback (most recent call last):
                                              File "/Users/frontrow/Library/Application Support/XBMC/addons/plugin.audio.songza/default.py", line 346, in <module>
                                                (mode['handler']() for mode in MODES if mode['id'] == args['mode'][0]).next()
                                              File "/Users/frontrow/Library/Application Support/XBMC/addons/plugin.audio.songza/default.py", line 346, in <genexpr>
                                                (mode['handler']() for mode in MODES if mode['id'] == args['mode'][0]).next()
                                              File "/Users/frontrow/Library/Application Support/XBMC/addons/plugin.audio.songza/default.py", line 172, in ListScenarios
                                                StoreData(data)
                                              File "/Users/frontrow/Library/Application Support/XBMC/addons/plugin.audio.songza/default.py", line 62, in StoreData
                                                dataFile = xbmcvfs.File(CACHED_JSON_FILE, 'w')
                                            AttributeError: 'module' object has no attribute 'File'
12:20:14 T:64203776    INFO: -->End of Python script error report<--

Any suggestions?

TIA,
David
find quote
avens19 Offline
Member
Posts: 75
Joined: Jan 2013
Reputation: 2
Post: #37
It looks like we might be relying on some libraries that came with Frodo. Sorry for the inconvenience
find quote
dfishburn Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Location: Ontario, Canada
Post: #38
Quote:It looks like we might be relying on some libraries that came with Frodo. Sorry for the inconvenience

Is that something that can be worked around?
I don't have a lot of plugins installed, but my main one is 1Channel and it works find on Eden.

TIA
find quote
doverosx Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #39
Nice work sir, I shall install and contribute as I had promised in the original thread....turns out work got dayum busy....for a year or so.
find quote
doverosx Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #40
Do you have a repo or something so I can so we can collab?

I'm looking at having the same style icons in the lists as the user navigates the Concierge Menus (you know the little stick dudes), I can see the darn url in the "icon" key if I look inside the json file.
find quote
ByALongShot Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jun 2013
Reputation: 1
Information  RE: Songza Music Plugin
Post: #41
If anyone would like to contribute, feel free to fork from the repo linked below. Once you've made all your changes, just submit a pull request for review. If everything looks good, we'll merge it in and maybe even add you as a collaborator!

https://github.com/ByALongShot/XBMC-Plugin-Songza/
find quote
CapN_Pipp Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #42
is the query of stations taking a really long time for anyone else?

should the plugin version read 0.0.1 in xbmc ?
find quote
deskwizard Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #43
(2013-11-24 01:01)CapN_Pipp Wrote:  is the query of stations taking a really long time for anyone else?

should the plugin version read 0.0.1 in xbmc ?

Same for me sadly... What are you running it on?
Openelec on a pi over here, which I'm guessing its coming from

I also have a significant delay (20-30sec or about) between the time I click the station and the opening stream dialog
I will try to enable the logs later if I have time, else it may take until sunday night

Big thanks for the great work on the plugin mate!
DW

**EDIT: added question about platform and my own **
(This post was last modified: 2013-11-30 05:11 by deskwizard.)
find quote
Sdpbc Offline
Senior Member
Posts: 214
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #44
Just chiming in to say great plug in man. Awesome work!
find quote
HotBen Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #45
Just wanted to say that this plugin works pretty well on my RASPBMC. Thanks for the plugin.
I am not seeing a place to enter my password and I suspect that is why concierge is giving an error. Or am I supposed to insert it in a file somewhere?
Thanks again.
find quote
Post Reply