[Release] Keymap Editor (configure remote in GUI)

  Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
arm247 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Wink  RE: [Release] Keymap Editor (configure remote in GUI)
Post: #211
Great add-on !
Used to set keys on Bluetooth air mouse remote.
Rpi2 openelec 5.08 helix 14.2
Thanks takoi for your hard work Big Grin
find quote
jp2code Offline
Senior Member
Posts: 141
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Location: Longview, TX [USA]
Post: #212
Instead of having to dig through 15 pages of broken features and people not understanding how to use this tool, can you just put updated, detailed instructions on your wiki page where everyone can quickly and easily find it and configure Kody?

Add-on:Keymap_Editor (wiki)

Right now, that page is blank. (Confused)

There is a sticky in the Add-Ons section already detailing what to do already here:

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=124594
find quote
isitmeor Offline
Senior Member
Posts: 119
Joined: May 2012
Reputation: 1
Post: #213
Is there an option to: Reset the PVR Database
Live TV -> general -> Clear data
or
Live TV -> Guide -> Clear Data
(This post was last modified: 2015-08-16 18:34 by isitmeor.)
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 27,735
Joined: Jan 2011
Reputation: 405
Location: Arizona, USA
Post: #214
Would it be possible to include this as one of the possible actions, maybe as a type of navigation action?

sendclick(14)

This toggles the hiding of watched in all skins.

You can make easy links to the Kodi Wiki Manual using double brackets around common Kodi words: [[debug log]] = debug log (wiki), [[Video library]] = Video library (wiki), [[SMB]] = SMB (wiki) , [[userdata]] = userdata (wiki), etc
find quote
leejk Offline
Senior Member
Posts: 100
Joined: Feb 2015
Reputation: 1
Post: #215
This addon appears to be broken now. Just moved from Windows to Ubuntu 14.04 & 15.1. It locks up Kodi now when trying to use it. Anyone else seen this?

thx
find quote
Hiphopopotamus Offline
Member
Posts: 91
Joined: Dec 2014
Reputation: 4
Post: #216
Fine for me 15.1 Android (Nvidia Shield TV)
(This post was last modified: 2015-08-21 07:31 by Hiphopopotamus.)
find quote
bitterkitten Online
Junior Member
Posts: 48
Joined: Apr 2015
Reputation: 1
Post: #217
(2015-08-21 05:42)leejk Wrote:  This addon appears to be broken now. Just moved from Windows to Ubuntu 14.04 & 15.1. It locks up Kodi now when trying to use it. Anyone else seen this?

thx

I'm using 14.04 and haven't had any problems the last time I used it (2 days ago).

Brevity should never equate to rudeness.
find quote
leejk Offline
Senior Member
Posts: 100
Joined: Feb 2015
Reputation: 1
Post: #218
I think my problem is related to using it when I'm remoting into it with a VNC client. The box KODI is running on is using x11vnc. I'll do more some tests.

Thx
(This post was last modified: 2015-08-23 01:37 by leejk.)
find quote
Post Reply