New recordings not available until XBMC restarts

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Ark :D Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Oct 2015
Reputation: 1
Post: #31
Just checking in, any word on that "release" build for me to test? Thanks much.
find quote
sub3 Offline
Posting Freak
Posts: 914
Joined: Sep 2012
Reputation: 17
Post: #32
With any luck this build will do the job for you:

https://1drv.ms/u/s!AhqyRH76-MBD1Bsozg7USnNfkVKp

It's kind of difficult build Kodi 16 patches, now that the main branch has moved on. If it does do the job for you, there is no guarantees I'd be able to get the Kodi project to include it. ie, The change might need to be made in Kodi 17.
find quote
Ark :D Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Oct 2015
Reputation: 1
Post: #33
Thanks Sub! New DLL is in place on all my Kodi machines. I'll let you know if the problem recurs, though no news will be good news in this case.

Thank you again!
find quote
boucchar Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #34
Hi Sub,

Ive tried this new .dll : https://1drv.ms/u/s!AhqyRH76-MBD1Bsozg7USnNfkVKp on my Kodi Krypton Beta 3. It has an error on kodi startup. It say that the Addon cannot be loaded.

Is it a chance that the stable Krypton release eliminate the refresh problem?

Thank you
find quote
sub3 Offline
Posting Freak
Posts: 914
Joined: Sep 2012
Reputation: 17
Post: #35
(2016-10-16 16:22)boucchar Wrote:  Hi Sub,

Ive tried this new .dll : https://1drv.ms/u/s!AhqyRH76-MBD1Bsozg7USnNfkVKp on my Kodi Krypton Beta 3. It has an error on kodi startup. It say that the Addon cannot be loaded.

Is it a chance that the stable Krypton release eliminate the refresh problem?

Thank you
That updated addon DLL is specifially for Kodi 16.1. You can't use it with Krypton. PVR addons aren't typically portable between versions because they're always changing the PVR API interface.

What was the problem you'd had with the original Krypton DLL that prompted you to try this? Krypton is working ok with NextPVR in my tests.
(This post was last modified: 2016-10-16 20:24 by sub3.)
find quote
boucchar Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #36
Hi sub,

In fact i have the original problem of this topic: New recordings not available until XBMC restarts.

When i made an "instant record" with Kodi Krypton, the record work well but cant see in the record list of kodi. I see the record in the original NPVR software but not in kodi.

If i restart kodi or delete an other record from my list, a refresh happen and i can see my new record.

Thank you!
(This post was last modified: 2016-10-16 20:30 by boucchar.)
find quote
sub3 Offline
Posting Freak
Posts: 914
Joined: Sep 2012
Reputation: 17
Post: #37
(2016-10-16 20:28)boucchar Wrote:  Hi sub,

In fact i have the original problem of this topic: New recordings not available until XBMC restarts.

When i made an "instant record" with Kodi Krypton, the record work well but cant see in the record list of kodi. I see the record in the original NPVR software but not in kodi.

If i restart kodi or delete an other record from my list, a refresh happen and i can see my new record.

Thank you!
I'll see if I can build you a Kodi 17 version with that update.
find quote
boucchar Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #38
Hi sub,

**Update**

It happen only when i launch a record from de INEWA mobile on the web.

When i launch a record direct from kodi, no problem. Refresh made.

It's not a big disagreement, i can live with that, but if it possible to fix that, it would be great!

Thank you
find quote
Gustovier Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Jul 2008
Reputation: 1
Post: #39
I'm using Kori krypton 17 beta 7, and when I do a instant recording to a show I'm already watching (and let the show complete). The recording doesn't show up until I restart KoDi. Is there something special that needs to be installed still to resolve this issue?
find quote
Post Reply