[RELEASE] Aeon MQ 5

  Thread Rating:
  • 20 Vote(s) - 4.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,889
Joined: Jun 2010
Reputation: 147
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #46
when are in collection, go to top menu (it´s similar in Ace),

[Image: W6D5OiG.png]

[Image: qXQEpFw.png]

Active views
[Image: g5K0vVJ.png]

Use left or right arrow for change views modes.

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 2.1.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


(This post was last modified: 2013-09-29 20:41 by Wanilton.)
find quote
charlie0440 Offline
Fan
Posts: 423
Joined: Dec 2011
Reputation: 8
Post: #47
The skin is amazing guys. One thing I'm missing is "Reboot" from the "s" shutdown menu (I realise its on the submenu, but S is so much quicker).

Can this be enabled via the settings or does it need to be added as a feature?

Guide to building an all in one Ubuntu Server - TV(vdr),File,Music,Web

Server Fractal Designs Define XL, Asus P5QL/EPU, Dual Core E5200, 4gb, L4M-Twin S2 v6.2, Supermicro AOC-USAS-L8I, 1*SSD & 13*HDD drives (24TB total) - Ubuntu Server
XBMC 1 ASRock Z77E-ITX, G850, 8GB RAM, SSD, BD - Ubuntu / OpenElec frodo
XBMC 2 Revo 3700 - OpenElec frodo
XBMC 3 Raspb Pi
find quote
SALAMINOMACHOS Offline
Fan
Posts: 535
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Location: PIRAEUS GREECE
Post: #48
@ LeeG
That's it and thank you

@ Wanilton
Thanks for your attention and reply

Cheers
find quote
jjmucker Offline
Fan
Posts: 560
Joined: Nov 2012
Reputation: 1
Post: #49
Is this a low powered skin, meaning will this run fine on Android boxes, Gbox Midnight etc?
find quote
bry Offline
Team-Kodi Member
Posts: 3,207
Joined: Jan 2011
Reputation: 39
Post: #50
(2013-09-29 23:10)jjmucker Wrote:  Is this a low powered skin, meaning will this run fine on Android boxes, Gbox Midnight etc?

Test with ACE

first_time_user (wiki) | free content (wiki) | forum rules (wiki) | PVR (wiki) | Debug Log (wiki)

IMPORTANT:
The official Kodi version does not contain any content what so ever. This means that you should provide your own content from a local or remote storage location, DVD, Blu-Ray or any other media carrier that you own. Additionally Kodi allows you to install third-party plugins that may provide access to content that is freely available on the official content provider website. The watching or listening of illegal or pirated content which would otherwise need to be paid for is not endorsed or approved by Team Kodi.
find quote
jjmucker Offline
Fan
Posts: 560
Joined: Nov 2012
Reputation: 1
Post: #51
Is ACE the same?
find quote
Skank Offline
Posting Freak
Posts: 3,038
Joined: Jul 2012
Reputation: 12
Post: #52
Yes! Trakt.Tv addon supported ! Love it
find quote
Buzniak Offline
Senior Member
Posts: 181
Joined: Aug 2012
Reputation: 4
Post: #53
In poster view you need to move disc art the top, not at the bottom behind plot.
(This post was last modified: 2013-09-30 13:20 by Buzniak.)
find quote
theredguy Offline
Senior Member
Posts: 106
Joined: Jul 2013
Reputation: 1
Post: #54
I'm getting dependencies not met when I try to install to Frodo o n Windows 7. Debug log said something about missing extra pack. I manually downloaded the extra pack and unzipped it to the add on data folder. Still no luck. Anyone else getting this?
find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,889
Joined: Jun 2010
Reputation: 147
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #55
Dependencies error is caused by missing modules used by add-ons.

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 2.1.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


find quote
arabesque Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #56
hello i am having this problem with the greek language.
[Image: screenshot000.png]

I had the same problem with aeon mq4. When i formatted and restored the xbmc with the xbmc backup this problem disappeared (!).
Afterwards in a new clean installation of xmbc i again had the same problem....
find quote
Buzniak Offline
Senior Member
Posts: 181
Joined: Aug 2012
Reputation: 4
Post: #57
[RIGHT VIEW]

Just a suggestion, there should be a Logo.png image in to of the page or top of the poster.
Larger CLEARART.png image would be great too.

[Image: right_view_suggestion.jpg]
(This post was last modified: 2013-09-30 14:36 by Buzniak.)
find quote
T800 Offline
Posting Freak
Posts: 1,091
Joined: Jan 2011
Reputation: 8
Post: #58
When I installed this my library went back to about a month ago. I had to rescan to bring it up to date.

Amazing skin btw!!
find quote
NeXrom Offline
Junior Member
Posts: 48
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #59
Is it possible to get the IMDB Rating instead of studio or country in the movie view?

MQ4 View:

[Image: meticon.jpg]
(This post was last modified: 2013-10-05 01:34 by NeXrom.)
find quote
bandelguy Offline
Fan
Posts: 540
Joined: Oct 2009
Reputation: 8
Location: India
Post: #60
is it full hd?

CPU:- AMD FX 4100 Motherboard: Gigabyte 78LMT-S2 RAM:-4GB Graphics: AMD HD 7750 1GB DDR5 PSU: IBALL 500W Display: DELL S2240M Storage: 1TB
find quote
Post Reply