[MOD] PosterLite for Aeon MQ5

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Dave.B Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #181
(2015-04-29 10:28)Samu-rai Wrote:  That will likely be because you have left the addon.xml in when copying over the files.

I ran the executable link for 14.0 on the first page. Didn't copy any files. After the installation I was back from 6.1.8 to 6.1.4
find quote
CutSickAss Offline
Fan
Posts: 566
Joined: Dec 2011
Reputation: 35
Location: Greece
Post: #182
Try unzipping the files yourself.
find quote
MANswers Offline
Senior Member
Posts: 129
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Location: Chicago, IL
Post: #183
I've just upgraded from Gotham to Helix.
I see something strange with movie collections.
Initially all the movie collections look fine, but when you navigate into a movie collection, and then hit back to come out on the main movie page, the movie collections break apart and all the movies are ungrouped out of the movie collection folder, and the cursor goes back to the first movie in the list
Is this a known bug? Anyone else face this? Is there a fix?
find quote
MANswers Offline
Senior Member
Posts: 129
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Location: Chicago, IL
Post: #184
(2015-03-17 02:03)pauly3069 Wrote:  
(2015-02-02 17:58)MANswers Wrote:  Quick question here, not sure if this is a question for the mq5 thread or if i could get help from here.
the logos of each movies stored shows correcty, infact every single artwork.
But i the logo does not show up if i navigate into the movie page itself.
for eg:- below in the first image, u can see the logo of the move on the left hand top corner, but when you navigate into the movie page, u dont see the logo but just the text.
is this something that can be enabled?

[Image: YymHXPal.jpg]

without logo

[Image: L56cIgdW.jpg]

Hey MANswers... 2 quick questions if you don't mind
1. How do you get your tagline to match the Logo font? My taglines just come up as the standard font for them all
2. Im having a hard time getting my MPAA ratings to show using this view and the devilshura gloss+color flags theme....I can see on your shot its working. just wondering if you did anything special to get it going?

My apologies, i came to the forum after a long time, and now i see your post. Hope you got this working, if not then here is a tutorial, i had posted few months back on how to achieve this.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=...pid1859781
find quote
scott967 Offline
Posting Freak
Posts: 1,134
Joined: Jul 2012
Reputation: 31
Post: #185
(2015-05-22 16:44)MANswers Wrote:  I've just upgraded from Gotham to Helix.
I see something strange with movie collections.
Initially all the movie collections look fine, but when you navigate into a movie collection, and then hit back to come out on the main movie page, the movie collections break apart and all the movies are ungrouped out of the movie collection folder, and the cursor goes back to the first movie in the list
Is this a known bug? Anyone else face this? Is there a fix?

Could be this? https://github.com/xbmc/xbmc/pull/7095 if so fixed in 15.0 beta 2 (try current nightly to test).

scott s.
.
find quote
Post Reply