Release - openweathermap

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
sebf Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #16
Hi,

You'll find the polish translation files at: http://hosting.mods-xbmc.pl/upload_file/...ap(pl).zip

have fun
(This post was last modified: 2014-01-22 20:17 by sebf.)
find quote
pkscout Offline
Posting Freak
Posts: 1,105
Joined: Jan 2011
Reputation: 23
Location: Honolulu, HI
Post: #17
When the next version is released, could it be a little less verbose in logging at the NOTICE level? I understand the need for detailed logging for debugging, but I think most of it could probably be done at DEBUG level. With all the stuff at NOTICE, the log on my production machine is pretty much nothing but log information from this addon.
find quote
Geowuff Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #18
Thanks for creating this plugin Smile I was very disappointed to the commercial providers as they doesn't seem to work on my raspbmc with my city.

But please keep an eye on the terms of service you use:
OWM is limited to a certain number of calls: http://openweathermap.org/price
OSM TMS has also very detailed instructions on how to use the tiles https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tile_usage_policy

Anyway, thanks for your work Smile
find quote
Bitboy Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Dec 2013
Reputation: 2
Location: Germany
Post: #19
New version uploaded. See first post.
Again, its nessesary to patch skin files and only those for Gotham Beta 2 are included.

@sebf: Thx for your translation. Its included

@pkscuot: I thought i would recieve much more bug reports so decided to log everything as long its in Alpha state. In the new release Log Level is set to debug.

@Geowuff: Yes free usage of OWM is limited but i don't think this this addon will ever reach this limit because i don't want to put it in the official repro as long as manually skin patching is required.
Thx for the information to OSM, i'll take a closer look at it. But i don't think the addon will produce high loads on their server. As an absolut maximum of downloaded data i calculated:
number of locations * number of zoomlevels * tile size
so 3 * 12 * ~100kb (most tiles are smaller) = 3600 kb = 3,5 MB
Note that those tiles are only downloaded once and nerver again.
find quote
phil65 Online
Skilled Skinner
Posts: 4,747
Joined: Mar 2009
Reputation: 64
Location: Cologne, Germany
Post: #20
will you continue to maintain this one? If not then I could take this one over if you don´t mind.
Seems like the best alternative to Weather Wunderground to me, should make it to the official repository IMO.
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 11,635
Joined: Jul 2011
Reputation: 168
Location: Dawn of time
Post: #21
(2014-10-15 15:21)phil65 Wrote:  will you continue to maintain this one? If not then I could take this one over if you don´t mind.
Seems like the best alternative to Weather Wunderground to me, should make it to the official repository IMO.
ronie may already be working on it. just fyi so you don't start unneeded work

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote
phil65 Online
Skilled Skinner
Posts: 4,747
Joined: Mar 2009
Reputation: 64
Location: Cologne, Germany
Post: #22
ok, will try to get that info.
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,330
Joined: Jan 2009
Reputation: 164
Post: #23
yup, i've got something cooking.
the goal is to create a weather addon that will provide extended weather info.
(the current version of Bitboy only provides basic weather info)

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
phil65 Online
Skilled Skinner
Posts: 4,747
Joined: Mar 2009
Reputation: 64
Location: Cologne, Germany
Post: #24
ok, great.
find quote
Gerhard.S Online
Junior Member
Posts: 23
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Location: Thailand
Post: #25
I tested it with Helix
First came the error message: Error Contents: No module named PIL
I clutched the places with try and except - this function is responsible for downloading markers

now does the widget and the 7 day forecast (Confluence)
find quote
reksp13 Offline
Member
Posts: 67
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #26
Can't wait to see this going again. Good luck.

[Image: 9GGS9UEl.jpg]
find quote
zag Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,798
Joined: Oct 2007
Reputation: 21
Location: UK
Post: #27
Thanks Ronnie, looking forward to it Smile

Never knew about this openweathermap site, looks awesome!

HTPC - XBMC Gotham, OpenELEC, Harmony Smart Remote, Intel Haswell NUC, 40gb intel SSD, Core i3, 4gb RAM
Storage - 2 x qnap 8tb 419p+ NAS
Display LG 46" LCD + Casio Bulbless projector [PICS]
[Image: widget]
(This post was last modified: 2014-10-16 15:02 by zag.)
find quote
nick2001deuce Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #28
(2014-10-15 23:41)ronie Wrote:  yup, i've got something cooking.
the goal is to create a weather addon that will provide extended weather info.
(the current version of Bitboy only provides basic weather info)


There's a lot of us behind you, Ronie. Keep up the good work and we can't wait to see your product.
find quote
shuvro Offline
Member
Posts: 50
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #29
(2014-10-15 23:41)ronie Wrote:  yup, i've got something cooking.
the goal is to create a weather addon that will provide extended weather info.
(the current version of Bitboy only provides basic weather info)

Hi!
yahooWeather not finding any location any fix Confused

Waiting to see ur new Weather addons .

Thanks
find quote
Gerhard.S Online
Junior Member
Posts: 23
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Location: Thailand
Post: #30
(2014-10-16 22:47)shuvro Wrote:  Hi!
yahooWeather not finding any location any fix Confused

Waiting to see ur new Weather addons .

Thanks

and the temperatures do not agree at Yahoo Weather - have you noticed the
(This post was last modified: 2014-10-17 03:00 by Gerhard.S.)
find quote