Solved Issue - Gotham compatibility

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #1
Trying out the latest Gotham release, only to find Neon no longer works for me. Was working under release 9 but seems to be broken in release 10.

Is it me or has anyone else found this.
(This post was last modified: 2014-04-10 19:36 by Kib.)
find
Kib Offline
Team-Kodi Server Dude
Posts: 4,335
Joined: Jan 2010
Reputation: 68
Location: NL
Post: #2
What is broken exactly?

Do not PM or email Team-Kodi members asking for support. Read and follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first.
find
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #3
Sorry about that posted then thought Mmmm better say what's broken for me, best to show a pic of the problem.

https://www.dropbox.com/s/yff6u77so300wt...20Page.jpg

https://www.dropbox.com/s/rg62o2cmgiwjjq...20Page.jpg
find
Kib Offline
Team-Kodi Server Dude
Posts: 4,335
Joined: Jan 2010
Reputation: 68
Location: NL
Post: #4
OK so some positioning change in Gotham messes up the view.

Even if I did fix that, I would also have to fix support for all the new Gotham features which can be quite a bit of work I am not sure I have time for.

At this moment, neon is officially not supported on Gotham.

Ps. If anyone wants to work on it, please be my guest!

Do not PM or email Team-Kodi members asking for support. Read and follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first.
(This post was last modified: 2013-12-22 12:15 by Kib.)
find
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #5
Thanks for the reply, hope you find the time in the future. Neon is a nice skin that suits my HTPC.
find
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #6
Just a quick update the problem only resides within Gotham release 10, Neon works fine in release 9. Will try and have a look at what changed between the two.
find
darknessgp Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #7
(2013-12-23 22:32)TVmine Wrote:  Just a quick update the problem only resides within Gotham release 10, Neon works fine in release 9. Will try and have a look at what changed between the two.

Any update if this persists for Gotham release 11 or beyond?
find
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #8
As I was having as much trouble as I was, not only from Neon Skin but other skins I use, I reverted back to fordo. Once Gotham goes beta I will start again and start testing Gotham. Hopefully figuring out what is going wrong with neon.
find
darknessgp Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #9
(2014-02-06 01:42)TVmine Wrote:  As I was having as much trouble as I was, not only from Neon Skin but other skins I use, I reverted back to fordo. Once Gotham goes beta I will start again and start testing Gotham. Hopefully figuring out what is going wrong with neon.

Ok, I would have tested myself, but I'm waiting for the beta or RC release before trying out Gotham.
find
Kib Offline
Team-Kodi Server Dude
Posts: 4,335
Joined: Jan 2010
Reputation: 68
Location: NL
Post: #10
I've looked into it a bit today and already managed to get the main issue sorted on Gotham.

[Image: JrOZdBL.png]

The skin will not be ready for gotham untill all the skin changes for Gotham have been implemented.
If anyone wants to help, you are more than welcome as I have very little time.

Please see http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=185681

Do not PM or email Team-Kodi members asking for support. Read and follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first.
(This post was last modified: 2014-02-08 15:54 by Kib.)
find
Kib Offline
Team-Kodi Server Dude
Posts: 4,335
Joined: Jan 2010
Reputation: 68
Location: NL
Post: #11
Closed because Neon has been released for Gotham.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=191934

Do not PM or email Team-Kodi members asking for support. Read and follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first.
find