Release - service.subtitles.subscene

  Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Nekromantik Offline
Senior Member
Posts: 107
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #241
Im running 1.7.0 and started to see no subtitles found last 2 days.
Log: http://pastebin.com/iphcJter
(This post was last modified: 2016-01-15 22:05 by Nekromantik.)
find quote
CrowleyAJ Offline
Senior Member
Posts: 112
Joined: Aug 2013
Reputation: 11
Post: #242
(2016-01-15 21:59)Nekromantik Wrote:  Im running 1.7.0 and started to see no subtitles found last 2 days.
Log: http://pastebin.com/iphcJter

Your file name seems wrong: American Horror Story S06E12. Apparently there is no sixth season of AHS yet.
find quote
Nekromantik Offline
Senior Member
Posts: 107
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #243
(2016-01-15 22:26)CrowleyAJ Wrote:  
(2016-01-15 21:59)Nekromantik Wrote:  Im running 1.7.0 and started to see no subtitles found last 2 days.
Log: http://pastebin.com/iphcJter

Your file name seems wrong: American Horror Story S06E12. Apparently there is no sixth season of AHS yet.

Oh damn! Thanks!
So stupid lol
(This post was last modified: 2016-01-15 22:53 by Nekromantik.)
find quote
Brasmuss Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #244
I only get English options in Subscene and Opensubtitles. In XBMC I got the option for Danish subs aswell. I have tried to configure my way out of this, but no luck so far.

Please Help!
find quote
CrowleyAJ Offline
Senior Member
Posts: 112
Joined: Aug 2013
Reputation: 11
Post: #245
(2016-01-25 12:59)Brasmuss Wrote:  I only get English options in Subscene and Opensubtitles. In XBMC I got the option for Danish subs aswell. I have tried to configure my way out of this, but no luck so far.
Please provide a debug log (wiki).
find quote
bukdiah Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #246
I'm running Subscene 1.7.0 and have not been able to get subtitles to appear for a while. What I mean is, subtitle is Enabled on my Kodi and I can search for my title. When I download one of the subtitles listed, it completes and I get no error. However, the subtitles never appear on screen. So, I'm not sure if a log would yield any help? But if he does, let me know.
find quote
CrowleyAJ Offline
Senior Member
Posts: 112
Joined: Aug 2013
Reputation: 11
Post: #247
Hi bukdiah,

if the subscene download finishes without error, I doubt the problem lies with the subscene plugin. But if you can provide a log, I will look into it.
find quote
bukdiah Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #248
Here is the log

http://xbmclogs.com/p3konqlma
find quote
bukdiah Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #249
Sorry about that, looks like the link expired? Uploaded it to pastepin instead

http://pastebin.com/2n47K6S7
find quote
cudencuden Offline
Member
Posts: 73
Joined: Jan 2015
Reputation: 1
Post: #250
edit: better yet...just the ability to show sub with at least X stars...where X is the rating scale the end-user can specify

hello, may i request the feature of filtering out subs marked as bad/fake? currently, i understand that subs has star ratings next to it.
(This post was last modified: 2016-03-10 14:44 by cudencuden.)
find quote
CrowleyAJ Offline
Senior Member
Posts: 112
Joined: Aug 2013
Reputation: 11
Post: #251
@cudencuden:
Badly rated subtitles are already filtered out. The star rating is a feature of Kodi's subtitle downloader framework, which has no proper equivalent on the subscene results pages. Subtitles are only marked as rated god, rated bad or not rated. This is mapped to Kodi's star ratings as follows:
Rated good => 5 stars
Not rated => 0 stars
Rated bad => discarded.
find quote
cudencuden Offline
Member
Posts: 73
Joined: Jan 2015
Reputation: 1
Post: #252
(2016-03-10 14:59)CrowleyAJ Wrote:  @cudencuden:
Badly rated subtitles are already filtered out. The star rating is a feature of Kodi's subtitle downloader framework, which has no proper equivalent on the subscene results pages. Subtitles are only marked as rated god, rated bad or not rated. This is mapped to Kodi's star ratings as follows:
Rated good => 5 stars
Not rated => 0 stars
Rated bad => discarded.

thanks for the knowledge.
find quote
CrowleyAJ Offline
Senior Member
Posts: 112
Joined: Aug 2013
Reputation: 11
Post: #253
(2016-02-23 02:58)bukdiah Wrote:  Sorry about that, looks like the link expired? Uploaded it to pastepin instead

http://pastebin.com/2n47K6S7

Hi bukdiah, sorry for the late reply. I somehow missed the notifications of your posts.

I looked at your log and the relevant part seems to around line 2275:
Code:
19:53:46 T:5116   DEBUG: CFileCache::Open - opening <temp/videoplayback.en.srt> using cache
19:53:46 T:5116   ERROR: CFileCache::Open - failed to open cache
19:53:46 T:5116   ERROR: CDVDPlayerSubtitle::OpenStream - Unable to create subtitle parser
I'm not sure about this as I don't use streaming myself, but the problem might be that Kodi tries to save the subtitle alongside the stream. You can try to specify another download folder for subtitles in the Video Settings.
find quote
bukdiah Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #254
I managed to get the subtitles working again by Updating my Kodi as well as the Add On I was using to view TV shows. I also changed the downloaded subtitle directory. Thanks for taking a look.
find quote
iAYMANi Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #255
CrowleyAJ

Im running 1.7.0 and & Kodi v17.0 “Krypton no subtitles found Starting from today

But Kodi 16 It works great
find quote
Post Reply