XBMCbuntu errno 5

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
josa Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #1
Please help.
I have download xbmcbuntu-12.2.Intel-AMD but during install show error.

[Image: 20140131139120839110123.jpg]

My PC:

CPU: Intel Core 2 Duo E6320 , 1,86GHz /4M/1066
GPU: ATI Sapphire HD5450
RAM: 4GB
HDD: 250GB
find quote
wobbly Offline
Member
Posts: 73
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #2
i have the some problem

if anyone has a fix thst would be great

can anyone verify... xbmcbuntu-12.2.Intel-AMD.iso 03-May-2013 13:51 677M as working ?.. i
have looked at the md5 and it said matched ... but will not install i get an ERRNO 5 Input/Output Error i have redownloaded the iso twice , try 2 dvd roms to a usb install with no luck... if i try xbmcbuntu works fine just wont install please help thank you
(This post was last modified: 2014-02-03 11:10 by wobbly.)
find quote
alexktz Offline
Member
Posts: 78
Joined: Jul 2012
Reputation: 0
Post: #3
wow, pulling my hair out over this issue too.

thought it was just me!

Asus P8H77-V LE, BIOS 0237 | Intel i5 3470 3.2ghz | 8GB RAM | TX750W Corsair PSU | 60GB OCZ SSD | 500GB data drive
find quote
alexktz Offline
Member
Posts: 78
Joined: Jul 2012
Reputation: 0
Post: #4
just installed from the 12.0 iso and all was fine. that 12.2 one is foobarred!

Asus P8H77-V LE, BIOS 0237 | Intel i5 3470 3.2ghz | 8GB RAM | TX750W Corsair PSU | 60GB OCZ SSD | 500GB data drive
find quote
wobbly Offline
Member
Posts: 73
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #5
could the iso for xbmcbuntu-12.2.Intel-AMD.iso please be tested reuploaded if its found to be broken... thank you
find quote
alexktz Offline
Member
Posts: 78
Joined: Jul 2012
Reputation: 0
Post: #6
Lol. No one cares! Sad

Asus P8H77-V LE, BIOS 0237 | Intel i5 3470 3.2ghz | 8GB RAM | TX750W Corsair PSU | 60GB OCZ SSD | 500GB data drive
find quote
waver123 Offline
Senior Member
Posts: 173
Joined: Jun 2011
Reputation: 2
Post: #7
is this with a burned cd/dvd or on a usb stick?
find quote
koajx89 Offline
Member
Posts: 57
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #8
As far i can remember i think i had similar problems... then i used this tool to install the XBMCubuntu on a USB and tried again, and it seems to work for me.

http://www.linuxliveusb.com/en/download

Remebmer you can just click on (Download) in the Program it self and download the XBMCubuntu from the list


give this a try and let us know :-)

or could this have something todo with BIOS settings like ACHI controller is enabled or something like that ?
(This post was last modified: 2014-02-11 17:48 by koajx89.)
find quote
alexktz Offline
Member
Posts: 78
Joined: Jul 2012
Reputation: 0
Post: #9
Tried it on 2 different motherboards, once as a VM with xen and again as bare metal and just be sure as a virtual box install on my Mac.

All failed identically. It's a bad iso , simple.

Asus P8H77-V LE, BIOS 0237 | Intel i5 3470 3.2ghz | 8GB RAM | TX750W Corsair PSU | 60GB OCZ SSD | 500GB data drive
find quote
Kib Offline
Team-Kodi Server Dude
Posts: 4,615
Joined: Jan 2010
Reputation: 74
Location: NL
Post: #10
Press the details button behind the download link and download from another mirror. Possibly one of the mirrors is corrupt

Thinking of getting that elusive donor status? Team Kodi accepts donations in bitcoin as well as paypal.
find quote
IchBinLuda Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #11
Its not corrupt if MD5 checks ok. The iso is bad.
find quote
Kib Offline
Team-Kodi Server Dude
Posts: 4,615
Joined: Jan 2010
Reputation: 74
Location: NL
Post: #12
Well that would be weird suddenly since it is hosted at 50 mirrors, so feel free to make sure you don't get a different one at another mirror.

Thinking of getting that elusive donor status? Team Kodi accepts donations in bitcoin as well as paypal.
find quote
bull1683 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #13
having the same problem, if i download the 12.0 version is it easy to update to 12.2?
find quote
doug Offline
Donor
Posts: 356
Joined: Apr 2012
Reputation: 7
Post: #14
There are lots of "errno 5" installation posts for Ubuntu on other sites. I've had it before too. Possible solutions:
-Remove all but one of your sticks of RAM for installation. Reinstall the RAM after the OS installation.\
-Burn the installation CD/DVD at the slowest speed.
-The target HD is corrupt. Repair/replace it.
find quote