Strange graphic artifacts in 10.9 on 2011 MBP

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
NorDemoniac Offline
Senior Member
Posts: 133
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #1
Hi!
I recently installed XBMC 12.3 on my 2011 MBP with 10.9, which seems to be running fine, except for some graphical artifacts.

This is experienced on both the GUI menus and the media playing. Does anyone else experience this? Known fix?

[Image: screen.png]
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 25,905
Joined: Jan 2011
Reputation: 361
Location: Arizona, USA
Post: #2
Known bug right now I believe. A temp work around is to exit full screen mode and re-enter it by hitting the "\" key.

You can make easy links to the Kodi Wiki Manual using double brackets around common Kodi words: [[debug log]] = debug log (wiki), [[Video library]] = Video library (wiki), [[SMB]] = SMB (wiki) , [[userdata]] = userdata (wiki), etc
find quote
NorDemoniac Offline
Senior Member
Posts: 133
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #3
Still no fix?
find quote
Memphiz Offline
I hate users
Posts: 12,978
Joined: Feb 2011
Reputation: 131
Location: germany
Post: #4
There won't be any in the short time cause nobody of us has the hw which produces that issue (dual gpu macbooks iirc).

AppleTV2/iPhone/iPod: HowTo find debug logs and everything else which the devs like so much: click here
HowTo setup NFS for XBMC: NFS (wiki)
HowTo configure avahi (zeroconf): Avahi_Zeroconf (wiki)
READ THE IOS FAQ!: iOS FAQ (wiki)
find quote