Solved Issue - Dialog Context Menu not well placed on short lists.

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
queeup Offline
Posting Freak
Posts: 763
Joined: Feb 2009
Reputation: 16
Post: #1
If item list is short (lets say 1 item on list) dialog context menu placed top. Maybe you can place context menu on the middle of the list.

It hapens this views:
List, Big List, Media Info, Media Info 2, Fanart 1(Second), Fanart 2(First)(There is very thin list. You can't do anything I guess),

[Image: mq2y.png]
(This post was last modified: 2014-05-20 14:26 by queeup.)
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,824
Joined: Dec 2008
Reputation: 51
Location: Prague / Belgrade
Post: #2
(2014-02-12 19:17)queeup Wrote:  If item list is short (lets say 1 item on list) dialog context menu placed top. Maybe you can place context menu on the middle of the list.

It hapens this views:
List, Big List, Media Info, Media Info 2, Fanart 1(Second), Fanart 2(First)(There is very thin list. You can't do anything I guess),

[Image: mq2y.png]

Huh. Placement is controlled almost entirely by XBMC. I will double check the code, just to be sure.

My skins:

Amber
Quartz

find quote
queeup Offline
Posting Freak
Posts: 763
Joined: Feb 2009
Reputation: 16
Post: #3
Sorry... I look like always complaining Smile but I like quartz and I want you to make it perfect Smile

Also I decided to open forum topic rather than github issue. Let's keep it github clean Smile
find quote
Vlaves Offline
Member
Posts: 78
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #4
(2014-02-12 21:20)pecinko Wrote:  
(2014-02-12 19:17)queeup Wrote:  If item list is ...

Huh. Placement is controlled almost entirely by XBMC. I will double check the code, just to be sure.

Hi pecinko,

did you had a chance to check the code regarding the context Menu?

Regards
Vlaves
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,824
Joined: Dec 2008
Reputation: 51
Location: Prague / Belgrade
Post: #5
(2014-02-18 12:41)Vlaves Wrote:  
(2014-02-12 21:20)pecinko Wrote:  
(2014-02-12 19:17)queeup Wrote:  If item list is ...

Huh. Placement is controlled almost entirely by XBMC. I will double check the code, just to be sure.

Hi pecinko,

did you had a chance to check the code regarding the context Menu?

Regards
Vlaves

Fixed.

My skins:

Amber
Quartz

find quote