Release - Black Glass Nova 1.0 - Gotham

  Thread Rating:
  • 5 Votes - 4.8 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
TRaSH Offline
Fan
Posts: 655
Joined: Jul 2011
Reputation: 1
Location: Holland, The Netherlands
Post: #16
try it but it's made for gotham if you read th start topic

Windows 7, 64-bit | XBMC Gotham | Aeon Nox | MONEUAL 320B | Intel® Core™ i5 CPU 661 | Sapphire HD 6570 1GB DDR3
Onkyo TX-SR875 | Teufel System 5 THX Cinema 5.1
HP Microserver N40L WHS 2011 8TB
[Image: all-banner@2x.jpg]
find
xbs08 Offline
Posting Freak
Posts: 1,731
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Portugal
Post: #17
Works fine on the pi but enabling settings in quit hides settings button on HS so don't hide quit Wink

  • Intel NUC Kit DN2820FYKH
  • Crucial DDR3L SO-DIMM 4GB
  • SanDisk ReadyCache 32GB SSD
  • Microsoft MCE model 1039 RC6 remote
(This post was last modified: 2014-02-22 22:00 by xbs08.)
find
TRaSH Offline
Fan
Posts: 655
Joined: Jul 2011
Reputation: 1
Location: Holland, The Netherlands
Post: #18
Played with it today.
When I choose fanart for my tv and movies.
The icons on the home screen disappear.
And I only get to see the text movie and tv.
Should this happen ?

Windows 7, 64-bit | XBMC Gotham | Aeon Nox | MONEUAL 320B | Intel® Core™ i5 CPU 661 | Sapphire HD 6570 1GB DDR3
Onkyo TX-SR875 | Teufel System 5 THX Cinema 5.1
HP Microserver N40L WHS 2011 8TB
[Image: all-banner@2x.jpg]
find
Tgxcorporation Online
Skilled Skinner
Posts: 204
Joined: May 2012
Reputation: 9
Location: Italy
Post: #19
(2014-02-22 22:42)TRaSH Wrote:  When I choose fanart for my tv and movies.
The icons on the home screen disappear.
And I only get to see the text movie and tv.

This is a bug. In fact i forgot to disable the multi-image option in Settings for home items. It works if you choose a single image.

Bug fixed in the latest git revision.

Thanks for pointing it out!

Tgx
find
blanquart_c Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #20
Hello,

Sorry for the english. I use xbmc gotham android and your beautiful skin. Is not possible for me tohave "Concert" in the menu after activate in setting.

Thank you.

Christian
find
Tgxcorporation Online
Skilled Skinner
Posts: 204
Joined: May 2012
Reputation: 9
Location: Italy
Post: #21
(2014-02-24 16:45)blanquart_c Wrote:  Is not possible for me tohave "Concert" in the menu after activate in setting.

I think you have to add a new source folder for concerts in videos section and scan your items as music videos.

Thanks

Tgx
find
grondinm Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #22
(2014-02-22 21:48)xbs08 Wrote:  Works fine on the pi but enabling settings in quit hides settings button on HS so don't hide quit Wink

Are you able to play any videos with this skin on? i tried it and it performs ok on the pi but any time i tired to play anything i would just see the time at the top and no video would ever show up...
find
blanquart_c Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #23
Thank you. I create an adicional source with the name Concerts and the cate
ories films and no modification. Anybody use Concerts?

Thank you.

Christian
find
blanquart_c Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #24
sorry. category is not film but music video. it is funcionning.

thank you
find
sheepybach Offline
Senior Member
Posts: 290
Joined: Apr 2013
Reputation: 2
Post: #25
Started using this Skin today and have set it up and am happy with it except for 1 small thing. There is no back arrow/button to take you back on the screen or anywhere I can find.
ie.
go into settings and change something and you can't get back out unless you use your device back button, I'm using the skin on a Nexus 10 running todays Gotham Nightly and KK 4.4.2.

Is there any chance you could add this function please?
find
JinksKid Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #26
Awesome skin.

1 issue. Back button doesn't work in EPG Timeline Sad

Cheers
find
Tgxcorporation Online
Skilled Skinner
Posts: 204
Joined: May 2012
Reputation: 9
Location: Italy
Post: #27
(2014-02-25 14:37)sheepybach Wrote:  Is there any chance you could add this function please?

Yes it's in my todo list.

Tgx

(2014-02-25 14:58)JinksKid Wrote:  1 issue. Back button doesn't work in EPG Timeline Sad

Yes i've already noticed it. I'm investigating on it.

Thanks

Tgx
(This post was last modified: 2014-02-25 15:25 by Tgxcorporation.)
find
Tgxcorporation Online
Skilled Skinner
Posts: 204
Joined: May 2012
Reputation: 9
Location: Italy
Post: #28
(2014-02-25 14:58)JinksKid Wrote:  1 issue. Back button doesn't work in EPG Timeline Sad

Fixed in the latest git revision.

Thanks

Tgx
find
Tgxcorporation Online
Skilled Skinner
Posts: 204
Joined: May 2012
Reputation: 9
Location: Italy
Post: #29
(2014-02-25 14:37)sheepybach Wrote:  There is no back arrow/button to take you back on the screen or anywhere I can find.
Is there any chance you could add this function please?


In the latest revision i added a top bar in every screen including back button, playback controls, volume controls, and shutdown/exit control.

Thanks

Tgx

[Image: bZmdto5.jpg]
find
nooryani84 Offline
Donor
Posts: 613
Joined: Feb 2012
Reputation: 6
Location: Norway
Post: #30
Impressive stuff! I may just have to install a Gotham nightly to play around with this Smile

[Image: all-thin-banner@2x.jpg]
find
Thread Closed