TVHEADEND TVH addon

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
sethach Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Post: #496
(2014-12-10 01:28)MDPauley Wrote:  https://dl.dropboxusercontent.com/u/9542...id-arm.zip

Here is the latest Android ARM. I've tested for only a few minutes on my Fire TV.

If tried to Install this add on an my fire TV, but it is telling me something like
"conditions not fullfilled".
Do you have any idea what I can do?

regards sethach
find quote
negge Online
Team-Kodi Member
Posts: 2,589
Joined: Dec 2010
Reputation: 27
Location: Finland
Post: #497
You're most likely using an incompatible version of Kodi.
find quote
negge Online
Team-Kodi Member
Posts: 2,589
Joined: Dec 2010
Reputation: 27
Location: Finland
Post: #498
I've built the latest (and most likely final) version of the addon for Gotham (0.9.7). I thought I would manage to get a QEMU environment going for Raspberry Pi builds but I couldn't get it to work reliably so someone else will have to provide builds for that platform.

http://stalin.negge.fi/files/pvr.tvh/gotham/

Linux 32-bit builds are also missing since I don't have a 32-bit machine at the moment.
find quote
wrxtasy Offline
Fan
Posts: 556
Joined: Feb 2012
Reputation: 5
Location: Perth, Oz
Post: #499
Feature Request:
(or can I tweak with Keymaps ?)

When hitting Page up / Page Down - the EPG does not act like a proper EPG.
I expect it to skip forward / back 24Hrs not just scroll up / down the EPG page.

Anyone tweaked this to proper intuitive EPG behavior ?
find quote
mhoogenbosch Offline
Member
Posts: 77
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #500
well, that behavior sounds about rigth to me Smile you can use the colored buttons to scroll through the timeline.

and yes, it is configurable by editing the keymaps.
find quote
wrxtasy Offline
Fan
Posts: 556
Joined: Feb 2012
Reputation: 5
Location: Perth, Oz
Post: #501
Please explain these colored buttons as it related to EPG navigation, I have none on my remote (Logitech Harmony One).

Thats why a 24Hrs skip is important to me.
I can use the direction buttons to navigate around the EPG so the Page Up / Down behaviour at the moment is just duplication and useless.

What Key commands skip 24Hrs in the EPG ?
(This post was last modified: 2014-12-15 20:45 by wrxtasy.)
find quote
mhoogenbosch Offline
Member
Posts: 77
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #502
I've got a harmony 600 which does have the colored buttons, so can't really tell you more about, since it are buttons which are red green yellow and blue.

Don't know the commands, and to be honest i think it is a good idea to open a new thread for this. Your question has nothing to do with the plugin itself.
find quote
Jönke Online
Fan
Posts: 684
Joined: Oct 2009
Reputation: 2
Post: #503
Its mapped to skip forward/back on mce remote
find quote
stuCONNERS Offline
Fan
Posts: 380
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #504
mines set to 12 hours can it be changed to 24 hours

Total XBMC spend so far: £76
Rpi (£24) + Pogoplug V2 (£15) + HD Star DVB-S2 (£29) + GPIO Ir (£3) + NOOBS 8GB SD (£5) = Cheap Media Center
find quote
mhoogenbosch Offline
Member
Posts: 77
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #505
Finally got some time to try and test thise releases but i don't seem to get them to work. I'm using OpenElec 4.2.1 on an Intel NUC system.
(2014-12-07 19:47)xxxnelly Wrote:  https://www.dropbox.com/s/rr8ihowowi1556...x86_64.zip
Here is the one I complied.

With this version I'm getting the following error:

22:49:23 T:139785714493248 DEBUG: GetZipList - Processing zip://smb%3a%2f<user>and<pass>nas-01%2ffiles%2fincoming%2fpvr.tvh-linux-x86_64.zip/
22:49:23 T:139785714493248 DEBUG: CSmbFile::Open - opened files/incoming/pvr.tvh-linux-x86_64.zip, fd=10000
22:49:23 T:139785714493248 DEBUG: CSmbFile::Close closing fd 10000
22:49:23 T:139785714493248 DEBUG: CSmbFile::Open - opened files/incoming/pvr.tvh-linux-x86_64.zip, fd=10000
22:49:23 T:139785714493248 DEBUG: CSmbFile::Close closing fd 10000
22:49:23 T:139785714493248 DEBUG: Addon pvr.tvh requires xbmc.pvr version 1.9.2 which is not available
22:49:23 T:139785714493248 DEBUG: ------ Window Init (DialogKaiToast.xml) ------
22:49:23 T:139785230325504 DEBUG: SECTION:LoadDLL(special://xbmcbin/system/ImageLib-x86_64-linux.so)
22:49:23 T:139785230325504 DEBUG: Loading: /usr/lib/xbmc/system/ImageLib-x86_64-linux.so
22:49:23 T:139785714493248 DEBUG: LIRC: Update - NEW at 1082229:160 0 KEY_OK_UP devinput (KEY_OK_UP)
22:49:29 T:139785714493248 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogKaiToast.xml) ------


(2014-12-14 14:30)negge Wrote:  I've built the latest (and most likely final) version of the addon for Gotham (0.9.7). I thought I would manage to get a QEMU environment going for Raspberry Pi builds but I couldn't get it to work reliably so someone else will have to provide builds for that platform.

http://stalin.negge.fi/files/pvr.tvh/gotham/

Linux 32-bit builds are also missing since I don't have a 32-bit machine at the moment.
When i try to install this one i'm getting:

22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: CSmbFile::Close closing fd 10000
22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: FileManager: copy zip://smb%3a%2f%2nas-01%2ffiles%2fincoming%2fpvr.tvh-gotham-0.9.7-linux-x86_64.zip/pvr.tvh/changelog.txt -> special://home/addons/pvr.tvh/changelog.txt
22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: CSmbFile::Open - opened files/incoming/pvr.tvh-gotham-0.9.7-linux-x86_64.zip, fd=10000
22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: CSmbFile::Close closing fd 10000
22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: FileManager: copy zip://smb%3a%2f%20nas-01%2ffiles%2fincoming%2fpvr.tvh-gotham-0.9.7-linux-x86_64.zip/pvr.tvh/icon.png -> special://home/addons/pvr.tvh/icon.png
22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: CSmbFile::Open - opened files/incoming/pvr.tvh-gotham-0.9.7-linux-x86_64.zip, fd=10000
22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: CSmbFile::Close closing fd 10000
22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: FileManager: copy zip://smb%3a%2f%2%40nas-01%2ffiles%2fincoming%2fpvr.tvh-gotham-0.9.7-linux-x86_64.zip/pvr.tvh/addon.xml -> special://home/addons/pvr.tvh/addon.xml
22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: CSmbFile::Open - opened files/incoming/pvr.tvh-gotham-0.9.7-linux-x86_64.zip, fd=10000
22:51:11 T:139785230325504 DEBUG: CSmbFile::Close closing fd 10000
22:51:11 T:139785230325504 INFO: ADDON: cpluff: 'Could not read plug-in directory /usr/lib/xbmc/addons: No such file or directory'
22:51:12 T:139785230325504 DEBUG: ADDON: cpluff: 'Plug-in pvr.tvh has been installed.'
22:51:12 T:139785230325504 DEBUG: ADDON: cpluff: 'Not all directories were successfully scanned.'
22:51:12 T:139783393240832 NOTICE: Thread JobWorker start, auto delete: true
22:51:12 T:139783393240832 NOTICE: PVRManager - starting up
22:51:12 T:139785238718208 NOTICE: Thread PVRManager start, auto delete: false
22:51:12 T:139783401633536 NOTICE: Thread PVRClient start, auto delete: false
22:51:12 T:139785714493248 DEBUG: ------ Window Init (DialogKaiToast.xml) ------
22:51:12 T:139783393240832 DEBUG: SECTION:LoadDLL(special://xbmcbin/system/ImageLib-x86_64-linux.so)
22:51:12 T:139783393240832 DEBUG: Loading: /usr/lib/xbmc/system/ImageLib-x86_64-linux.so
22:51:12 T:139785230325504 INFO: ADDON: cpluff: 'Could not read plug-in directory /usr/lib/xbmc/addons: No such file or directory'
22:51:12 T:139785230325504 DEBUG: ADDON: cpluff: 'Not all directories were successfully scanned.'

And after this, the 0.9.3 is activated again.
find quote
negge Online
Team-Kodi Member
Posts: 2,589
Joined: Dec 2010
Reputation: 27
Location: Finland
Post: #506
Strange, maybe I screwed up the build. Either that or I did a mistake while cherrypicking fixes. I'll have a look later and will post new builds if I find anything wrong. I don't have a machine with Gotham to test on at the moment so I've been doing everything blindly so far.
find quote
pvagner Offline
Member
Posts: 51
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #507
Hello,
I am using self made builds of Kodi Helix RC3, TVHeadend master c6793b3 and TVH Addon Master 59d6e49 . This is built and running on an Intel I5 Sandy bridge desktop computer with latest Arch linux.
I can often see a situation where Kodi freezes when idle. The whole system becomes frozen I can launch no new apps I can only work with the apps which are open at the time of freeze. When the system is frozen like this the CPU usage increases. I am unable to kill kodi.bin process and the only workaround is to reboot the system. I am suspecting this has something to do with the PVR functionality and / or this addon because when I am using kodi without PVR i can't reproduce this. I have said this is mostly happening on startup but I have also seen it occassionally happening when Kodi finishes playing a movie and it justs sits there without me doing something then this freeze sometimes kicks in.
I do have idle scanning enabled in tvheadend. tvheadend fails to resolve my CA newcard server hostname so I have recently entered its IP address instead of its hostname into the tvheadend config.
The kodi.log from such a freeze session does not survive the reboot so I don't really know how to go about finding the cause. Has someone experienced something similar?


Greetings

Peter
find quote
Cassiel Offline
Senior Member
Posts: 248
Joined: Jan 2013
Reputation: 4
Location: Germany
Post: #508
Could someone please provide win32 builds? Smile
find quote
pvagner Offline
Member
Posts: 51
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #509
heh, shame on me I haven't posted about my freezes earlier. Since yesterday I have rebooted machine about 3 times and I haven't seen this freeze. Unfortunatelly I haven't yet found what's causing it so this is all just a coincidence.

Thanks anyway for everything you are guiys doing and happy christmass
find quote
Post Reply