[SUPPORT] USTV VoD (Video-on-Demand)

  Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 3.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
moneymaker Offline
Fan
Posts: 603
Joined: Feb 2012
Reputation: 37
Location: USE
Post: #1
The development is based on community developers. Thanks statements always goes to devs.

USTV VoD (Video-on-Demand)

Information regarding downloading the repository, GitHub source, available network channels, current versions, contributing developers, updates and changelogs can be found in the release thread:

[RELEASE] USTV VoD (Video-on-Demand) add-on



Please read the "FAQ" through before you post your question, maybe it's already been answered.
If you have problems/errors using add-ons please post your log file and ...

submit following information:

Code:
# channel/s
# U.S. residents / outside the U.S.
# connection type (dns/proxy/direct)
# log file (online publish)
# bug/problem report

  • FAQ
    • How to get log file?

      "Kodi (XBMC) writes all sorts of useful stuff to its log, which is why it should be included with every bug/problem report." Read how to get the file Here
      .
    • Any time I try to open it gives a error message "ScriptFailed!"

      Please ensure you've installed via repository, because it's missing necessary modules.
      .
    • Is it backward compatibility with older older versions of Kodi (XBMC)?

      Yes. But it's recommended to use latest version for better user experience.
      .
    • Why do networks showing episodes a week behind?

      Some networks require you to sign in with cable provider details on the website to get the most recent episodes. We don't have cable provider support yet, only CBS for testing purpose.
      .
    • How to watch geo-restricted channels outside U.S.?

      Go to Settings -> Network in the USTV VoD add-on and set your own U.S. Proxy, VPN or a U.S./Canadian smartDNS.
      .
    • Ubuntu OS user and log file shows: "missing module socksipy"

      Dash -> Search for Terminal

      Code:
      sudo apt-get install python-socksipy
      .
    • How can I do a "Force refresh"?

      System > Add-ons > Get Add-ons > locate and highlight "NAME Add-on Repository" > open context menu ("c" on keyboard or right mouse click) > Force refresh

// GitHub // Repository

// USTV VoD (Video-on-Demand) / World News Live / MRT Play

(This post was last modified: 2015-09-12 19:21 by moneymaker.)
find quote
photoplay Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Aug 2013
Reputation: 0
Post: #2
OK, I'll be the first. Script error on all, SmartDNS (tried with and without)

Log: Deleted

Thanks
(This post was last modified: 2014-03-30 21:24 by photoplay.)
find quote
jeffdub Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #3
Just installed the new plug-in. I initially got errors and tracked it down to the "script.module.free.cable.database" folder in the userdata/addon_data folder. It looked like this was a remnant of Free Cable and the new USTV was trying to recreate it. After deleting the folder, the plug-in created a new one and now it works like a charm.

Many thanks to MoneyMaker and everyone who's helped with it.
find quote
moneymaker Offline
Fan
Posts: 603
Joined: Feb 2012
Reputation: 37
Location: USE
Post: #4
@photoplay

Looks like your system needs a hot-fix Huh Try to delete the following folder from your system first

Code:
C:\Documents and Settings\Master\Application Data\XBMC\addons\script.module.free.cable.database\

and reinstall the add-on.

@jeffdub

What system are you running? I have tested several systems and none of these errors. It probably missing write permissions.

// GitHub // Repository

// USTV VoD (Video-on-Demand) / World News Live / MRT Play

(This post was last modified: 2014-03-29 22:57 by moneymaker.)
find quote
jeffdub Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #5
My bad. I deleted the script folder from the addons not the userdata\addon_data folder. I deleted the plugin free cable folder in the userdata\addon_data folder first and got the paths mixed up in my post. Plus I used a / instead of \. Currently running Vista on an old system. Had Linux on it at first and should go back at some point.
find quote
photoplay Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Aug 2013
Reputation: 0
Post: #6
(2014-03-29 22:21)moneymaker Wrote:  @photoplay

Looks like your system needs a hot-fix Huh Try to delete the following folder from your system first

Code:
C:\Documents and Settings\Master\Application Data\XBMC\addons\script.module.free.cable.database\

and reinstall the add-on.

Worked!! Thanks so much moneymaker.
find quote
Cosmo_Kramer Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #7
Thanks for the great work. One small problem is that I can't get The Colbert Report (Comedy Central) to display any episodes. The other TV shows on Comedy Central work.
Any ideas?
find quote
dv505 Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Aug 2013
Reputation: 7
Post: #8
(2014-03-30 01:58)Cosmo_Kramer Wrote:  Thanks for the great work. One small problem is that I can't get The Colbert Report (Comedy Central) to display any episodes. The other TV shows on Comedy Central work.
Any ideas?

I submitted the fixes for Daily Show and Colbert Report via GitHub. However, in the first patch I missed some crucial code to make the Colbert Report work. Fix for that was also submitted and already merged by moneymaker. So either wait for an update, or get the file 'resources/lib/comedy.py' from GitHub.

One other question. You say that all other shows work. Does that include South Park? That did not work for me, and I submitted a patch to make it work. A bit strange if it is working already for other people.
find quote
gjacov Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #9
The Tonight Show starring Jimmy Fallon on NBC is empty (not even folders - Full Episodes etc.). Anyone else?
(This post was last modified: 2014-03-30 10:23 by gjacov.)
find quote
Eye in the sky Offline
Fan
Posts: 322
Joined: Apr 2011
Reputation: 8
Location: Germany
Post: #10
(2014-03-30 09:58)dv505 Wrote:  One other question. You say that all other shows work. Does that include South Park? That did not work for me, and I submitted a patch to make it work. A bit strange if it is working already for other people.

No, South Park is not working.

Code:
start of USTV VoD plugin
11:07:46 T:3960  NOTICE: !!! plugin loading of site : comedy
11:07:46 T:3960  NOTICE: Using proxy: http://xxx.xx.xxx.xxx:xxxx
11:07:46 T:3960  NOTICE: _connection :: getURL :: url = http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s17e02-informative-murder-porn
11:07:52 T:3960  NOTICE: Using proxy: http://xxx.xx.xxx.xxx:xxxx
11:07:52 T:3960  NOTICE: _connection :: getRedirect :: url = http://media.mtvnservices.com/mgid:arc:episode:southparkstudios.com:385e2edc-8ca0-4b15-9065-15bc6af48e2a
11:07:53 T:3960  NOTICE: Using proxy: http://xxx.xx.xxx.xxx:xxxx
11:07:53 T:3960  NOTICE: _connection :: getURL :: url = http://media.mtvnservices.com/pmt/e1/players/mgid:arc:episode:southparkstudios.com:/context2/config.xml?uri=mgid:arc:episode:southparkstudios.com:385e2edc-8ca0-4b15-9065-15bc6af48e2a&type=network&ref=www.cc.com&geo=DE&group=entertainment&network=None&device=Other
11:07:53 T:3960  NOTICE: Using proxy: http://xxx.xx.xxx.xxx:xxxx
11:07:53 T:3960  NOTICE: _connection :: getURL :: url =
11:07:53 T:3960   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.ValueError'>
                                            Error Contents: unknown url type:
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "L:\Users\Uta\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.ustvvod\default.py", line 68, in <module>
                                                modes()
                                              File "L:\Users\Uta\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.ustvvod\default.py", line 65, in modes
                                                getattr(network, _common.args.sitemode)()
                                              File "L:\Users\Uta\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.ustvvod\resources\lib\come​dy.py", line 329, in play_video
                                                _main_viacom.play_video(BASE, video_url2)
                                              File "L:\Users\Uta\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.ustvvod\resources\lib\_mai​n_viacom.py", line 41, in play_video
                                                feed_data = _connection.getURL(feed_url)
                                              File "L:\Users\Uta\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.ustvvod\resources\lib\_con​nection.py", line 145, in getURL
                                                response = urllib2.urlopen(req)
                                              File "L:\Program Files\XBMC\system\python\Lib\urllib2.py", line 126, in urlopen
                                                return _opener.open(url, data, timeout)
                                              File "L:\Program Files\XBMC\system\python\Lib\urllib2.py", line 383, in open
                                                protocol = req.get_type()
                                              File "L:\Program Files\XBMC\system\python\Lib\urllib2.py", line 244, in get_type
                                                raise ValueError, "unknown url type: %s" % self.__original
                                            ValueError: unknown url type:
                                            -->End of Python script error report<--
11:07:53 T:5664   ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.ustvvod/?url="http%3A%2F%2Fwww.southparkstudios.com%2Ffull-episodes%2Fs17e02-informative-murder-porn"&mode="comedy"&sitemode="play_video"]
11:07:55 T:5504  NOTICE: Thread Background Loader start, auto delete: false
11:07:59 T:4716   ERROR: dll_fgets emulated function failed
(This post was last modified: 2014-03-30 14:04 by Eye in the sky.)
find quote
moneymaker Offline
Fan
Posts: 603
Joined: Feb 2012
Reputation: 37
Location: USE
Post: #11
@gjacov

Nope, empty list. Some shows on NBC might work, some not.

@dv505, Eye in the sky

Patch is merged on GitHub. Awesome episode s17e02-informative-murder-porn Big Grin Your proxy is visible, please conceal it.

// GitHub // Repository

// USTV VoD (Video-on-Demand) / World News Live / MRT Play

find quote
slices Offline
Fan
Posts: 580
Joined: Apr 2013
Reputation: 30
Post: #12
The nbc script was rewitten for the new site layout, looks like some shows still use the old layout.
find quote
gjacov Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #13
(2014-03-30 17:42)slices Wrote:  The nbc script was rewitten for the new site layout, looks like some shows still use the old layout.

I don't know for other shows but, The Tonight Show seems to be using a different layout than the rest of the site. Don't know if it's the old one but surely different. it's like a whole separate site pops up when you click the show link.

Come to think of it, it can't be the old layout cuz the show wasn't working in the old addons since the site change. So it must be a whole other layout. You think it can be fixed?
find quote
Vonspiel Offline
Member
Posts: 54
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #14
Would love to be able to watch Jimmy Fallon too. Anyway, thanks for your awesome work!
(This post was last modified: 2014-04-01 05:55 by Vonspiel.)
find quote
pr0xZen Offline
Fan
Posts: 469
Joined: Feb 2014
Reputation: 20
Post: #15
For viewing outside US:
Seems you'll not need to input "SmartDNS" settings if your network connection is already set up using "SmartDNS" / US DNS services. Personally I already use unblock-us for US, CA and UK Netflix contents, so this worked out of the box.

If I have helped you or increased your knowledge - please click the plus to the left below to give thanks
find quote
Post Reply