[SUPPORT] USTV VoD (Video-on-Demand)

  Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 3.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
sprintel Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #1291
I've been trying to install this addon but keep getting the same dependency error:

07:05:16 1422.164551 T:1771041856 ERROR: CAddonInstallJob[script.module.cssutils]: MD5 mismatch after download special://home/addons/packages/script.module.cssutils-1.0.zip
07:05:16 1422.168457 T:1771041856 ERROR: CAddonInstallJob[plugin.video.ustvvod]: failed to install dependency script.module.cssutils

Does anyone know how to fix this? I've installed this addon in the past without any issue.

Thanks.
find quote
airberger Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #1292
It seems we can add FOX to the list of networks no longer supported. Shows stopped streaming for me a few days ago.
find quote
drdwridav Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #1293
(2017-02-07 14:29)airberger Wrote:  It seems we can add FOX to the list of networks no longer supported. Shows stopped streaming for me a few days ago.

Still working fine for me on iPad and libreelec...
find quote
Eye in the sky Offline
Fan
Posts: 350
Joined: Apr 2011
Reputation: 8
Location: Germany
Post: #1294
(2017-02-07 14:29)airberger Wrote:  It seems we can add FOX to the list of networks no longer supported. Shows stopped streaming for me a few days ago.

Same for me on Krypton Android but fine on Krypton Windows, Jarvis and SPMC.

Debug Log
find quote
elmerohueso Offline
Fan
Posts: 311
Joined: Jul 2011
Reputation: 6
Post: #1295
(2017-02-07 15:15)Eye in the sky Wrote:  
(2017-02-07 14:29)airberger Wrote:  It seems we can add FOX to the list of networks no longer supported. Shows stopped streaming for me a few days ago.

Same for me on Krypton Android but fine on Krypton Windows, Jarvis and SPMC.

Debug Log


Set "Use built-in SSL" to YES in the addon's settings. Doing that got FOX working for me.
find quote
Eye in the sky Offline
Fan
Posts: 350
Joined: Apr 2011
Reputation: 8
Location: Germany
Post: #1296
Fixed it for me on Fire TV and Shield.

Thanks!
find quote
Post Reply