[RELEASE] LazyTV

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ramecex Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #151
(2015-02-17 01:53)Karnagious Wrote:  
(2015-02-08 17:48)ramecex Wrote:  Karnagious,

I just found and tested this great addon......its just what I have been looking for in a long time.....Thanks for your work it is really helpful!!! I have a request...I normally use Genesis adon to watch all my series in english but frequently I use the plugin Pelisalacarta to watch my spanish series. I havenĀ“t found a way to add my series from pelisalacarta library to my LazyTv....would you please help me to do it?

Note: What I need is an option to populate the menu from an additional library path because Pelisalacarta library path is a bit different to any other addon.

Thanks,

Unfortunately, LazyTV only works off the Kodi library so it cant roll in other databases.Building that individual database interaction would be very difficult.

Can the other database be imported into Kodi's library? (I dont know what those other addons are.)

Thanks for your response, I already find a way to make this other addon work if the Kodi library and that way Lazy TV is able to detect it but as the only two scrapers available on Lazy dont have much info on spanish movies and series what I do is to rename my movies with an english title in order to make it work. Is there a way to add another scraper?
find quote
Karnagious Offline
Posting Freak
Posts: 853
Joined: Nov 2012
Reputation: 36
Post: #152
(2015-02-18 00:24)ramecex Wrote:  Thanks for your response, I already find a way to make this other addon work if the Kodi library and that way Lazy TV is able to detect it but as the only two scrapers available on Lazy dont have much info on spanish movies and series what I do is to rename my movies with an english title in order to make it work. Is there a way to add another scraper?

The scrapers are used by Kodi, not LazyTV. I think you can add other ones, but to be honest I wouldnt have any idea how to do it. Maybe someone can provide some help in the Kodi General Help and Support sub-forum?
find quote
Post Reply