Release - service.subtitle.argenteam

  Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
martinrevert Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Oct 2012
Reputation: 0
Post: #31
Is working perfect for me.

Looking your log it reveals lots of problems with several addons.

Please, try a fresh install of everithing.
find quote
CaBrA Offline
Senior Member
Posts: 184
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Post: #32
(2015-09-12 23:04)martinrevert Wrote:  Is working perfect for me.

Looking your log it reveals lots of problems with several addons.

Please, try a fresh install of everithing.

I should... :-(
find quote
tebicenter Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Post: #33
(2015-09-12 22:24)CaBrA Wrote:  Is this add on working? I have troubles finding subtitles for movies and tv shows... If I do a Manual search I can find subtitles but not automatically.

This is my log: http://pastebin.com/tbmjcQFn


-------------


Funciona el addon tengo problemas para encontrar subtitulos por favor ayuda... solamente me funciona Opensubtitles. Para encontrar subtitulos debo hacer una busqueda manual, de forma predeterminada NUNCA me encuantra nada.

Hi!

Looking at your logs, the problem is that you have configured Kodi to grab data for movies and tv shows in spanish and the search includes the spanish title of the episode. The thing is that in the argenteam website the episodes titles are all in english and that is why you never have any result until you make a manual search, which probably you don't include the spanish title.

I just updated the plugin to not include the episode's title when doing the search, this should improve the search results. I did this because a few other users had the same problem.

Cheers
find quote
CaBrA Offline
Senior Member
Posts: 184
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Post: #34
Thanks
find quote
bite_your_idols Offline
Junior Member
Posts: 35
Joined: Mar 2016
Reputation: 4
Post: #35
Hi!
I have some errors when trying to download subtitles. The addon find them, but when I select it says a download error, here is my log:

Code:
23:28:05 5475.717285 T:1399845952  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
23:28:05 5476.034180 T:1399845952   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
           - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
          Error Type: <type 'exceptions.UnicodeDecodeError'>
          Error Contents: 'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 23: ordinal not in range(128)
          Traceback (most recent call last):
            File "/storage/.kodi/addons/service.subtitles.argenteam/service.py", line 349, in <module>
              subs = download(params["id"],params["link"], params["filename"])
            File "/storage/.kodi/addons/service.subtitles.argenteam/service.py", line 235, in download
              shutil.rmtree(__temp__)
            File "/home/stephan/projects/openelec-6.0/build.OpenELEC-RPi2.arm-6.0.3/Python-2.7.3/.install_pkg/usr/lib/python2.7/shutil.py", line 239, in rmtree
            File "/home/stephan/projects/openelec-6.0/build.OpenELEC-RPi2.arm-6.0.3/Python-2.7.3/.install_pkg/usr/lib/python2.7/posixpath.py", line 69, in join
          UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 23: ordinal not in range(128)
          -->End of Python script error report<--
23:28:06 5476.288574 T:1495266368   ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://service.subtitles.argenteam/?action=download&actionsortorder=01&link=http://www.argenteam.net/subtitles/60168/Vinyl.%282016%29.S01E04-The.Racket.HDTV.x264-FLEET&filename=Vinyl.(2016).S01E04-The.Racket.HDTV.x264-FLEET&id=60168


By the way, I use OpeneELEC 6 in Raspberry Pi 2.

gracias![/quote]
find quote
tebicenter Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Post: #36
Hi

Can you post the full path of the directory where you have the video file? It seems that the Unicode error is raised when is working with the directory where the video is.

Thanks
find quote
bite_your_idols Offline
Junior Member
Posts: 35
Joined: Mar 2016
Reputation: 4
Post: #37
I tried with several directories:
- next to video file (/storage/video/quasar/name_of_the_file.mkv)
- root of storage sd partition (/storage)
- root of external HDD

always I had same error after searching for subtitle, when downloading it. With other subtitle extensions is working ok.
find quote
tebicenter Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Post: #38
(2016-05-08 15:17)bite_your_idols Wrote:  I tried with several directories:
- next to video file (/storage/video/quasar/name_of_the_file.mkv)
- root of storage sd partition (/storage)
- root of external HDD

always I had same error after searching for subtitle, when downloading it. With other subtitle extensions is working ok.
Checking again the logs you posted, it seems that there is some weird unicode issue with the "temp" directory. The temp directory is used, obviously, for saving stuff in a temporary manner. The subtitle is downloaded to that directory and then copied where the video file is. There seems to be a weird character in the path to the temp directory that causes that error.

If you can, it would be nice to see the full path of the temp directory.
find quote
bite_your_idols Offline
Junior Member
Posts: 35
Joined: Mar 2016
Reputation: 4
Post: #39
I don't know if you mean this one:
/storage/.kodi/temp
if not, please tell me how to get it.

thanks!
find quote
Post Reply