Release - service.subtitles.legendasdivx

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
filipedgmc Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #31
Highlander...you're the man. It works like a charm now. Thank you. Keep up the good work.
find quote
HiGhLaNdeR Offline
Member
Posts: 66
Joined: Nov 2003
Reputation: 6
Post: #32
Glad to hear all is working! Smile
find quote
Morcegolas Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Post: #33
Hello everyone!

Higlander as I told you before I'm having some issues with my subtitles legendasdivx plugin, hope you can help me with this Wink

Here is my log file, i did the experience tonight +/- 23:30. What I did was search for an subtitle that I know that works and make the download, everything run ok. Then I searched for another one ( the one that I need! =D ) and that I know that don't work with xbmc plugin but that is working in the http. Anything you need you can PVT me Wink

XBMC Log ( Raspbmc )

Thanks in advance! =P
(This post was last modified: 2014-09-02 01:12 by Morcegolas.)
find quote
francovilar Offline
Senior Member
Posts: 197
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #34
using Aeon Nox 5 in Kodi when using this service it does not show multiple subtitle files. The new window load in the background, and I can't select the correct subtitle. How do I fix this?
find quote
HiGhLaNdeR Offline
Member
Posts: 66
Joined: Nov 2003
Reputation: 6
Post: #35
It's the layer problem in Nox. It was fixed in the previous versions but I guess that in Helix the problem is back. Try to leave a message in the skin thread. It needs to be changed in their end. When I get time I can try to submit the fix to their github but I don't know when. Thanks.
Regards.
find quote
spanel22 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #36
I could ask for an invitation? Thank you.
(This post was last modified: 2015-07-07 20:06 by spanel22.)
find quote
MrDanZka Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Post: #37
Hi all,

I'm running Kodi 14.2 with OpenElec, and everytime I try to load a movie with subtitles LegendasDivx it gives me an error "Script Failed".

Can anyone help?

Thanks!
find quote
onesolo Offline
Member
Posts: 84
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #38
Hello @HiGhLaNdeR !!!

On the last days I get an error when searching subs!!! It won't display any sub search!!! I never had any problem with this addon, it always worked fine!!!
I'm running latest official Kodi on Shield Tv.
I also tried this on a PC but it works just fine.

http://pastebin.com/m5wCqysS

Can you please fix this?!

Living Room: TV Panasonic TX-P42V10E (w/PMCv2), Onkyo TX-NR808, PS3, Nvidia Shield Android TV 16GB, Wii, Cambridge Audio Azur 640C, Wharfedale Diamond 9.4 / 9 CS / 9.1, Sub BK Gemini
Also: Raspberry Pi 1 Model B - Latest OSMC (Main Distro)
(This post was last modified: 2016-05-19 11:04 by onesolo.)
find quote
HiGhLaNdeR Offline
Member
Posts: 66
Joined: Nov 2003
Reputation: 6
Post: #39
Check if the GitHub version helps.
https://github.com/highlandr/service.sub...endasdivx/

Swap the services.py file from the one in the GitHub.
The new version should be out next days officially.
Thanks.

Look at this ONE A2001 porn!
(This post was last modified: 2016-05-19 13:47 by HiGhLaNdeR.)
find quote
onesolo Offline
Member
Posts: 84
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #40
(2016-05-19 11:10)HiGhLaNdeR Wrote:  Check if the GitHub version helps.
https://github.com/highlandr/service.sub...endasdivx/

Swap the services.py file from the one in the GitHub.
The new version should be out next days officially.
Thanks.

Look at this ONE A2001 porn!

I switch the file and it worked!!!
Just for the notice, I don't think it's from the addon, maybe something from the site itself, when I try to download some subs, it fails to download (I get an error message for that). I don't have the log right now, maybe tonight or so.

Living Room: TV Panasonic TX-P42V10E (w/PMCv2), Onkyo TX-NR808, PS3, Nvidia Shield Android TV 16GB, Wii, Cambridge Audio Azur 640C, Wharfedale Diamond 9.4 / 9 CS / 9.1, Sub BK Gemini
Also: Raspberry Pi 1 Model B - Latest OSMC (Main Distro)
find quote
HiGhLaNdeR Offline
Member
Posts: 66
Joined: Nov 2003
Reputation: 6
Post: #41
Send plz. Thanks.

Look at this ONE A2001 porn!
find quote
para-dox Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Feb 2016
Reputation: 0
Post: #42
Hi guys,

Been trying to download subtitles for a couple of weeks, without success. Either by auto search, or entering manually, i can't get any results for the subtitles i need, even though i know they exist on the website.

Any ideas?

Thanks!
find quote
HiGhLaNdeR Offline
Member
Posts: 66
Joined: Nov 2003
Reputation: 6
Post: #43
Kodi version? Did you choose the Portuguese language in system/settings/video/subtitles?

Look at this ONE A2001 porn!
find quote
para-dox Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Feb 2016
Reputation: 0
Post: #44
(2016-06-20 01:43)HiGhLaNdeR Wrote:  Kodi version? Did you choose the Portuguese language in system/settings/video/subtitles?

Look at this ONE A2001 porn!

Jarvis! And yes, Portuguese. Everything was working fine until a couple of weeks ago.
find quote
HiGhLaNdeR Offline
Member
Posts: 66
Joined: Nov 2003
Reputation: 6
Post: #45
Need log file. Turn on debug and send me the log.

Look at this ONE A2001 porn!
find quote
Post Reply